2022 december 5 hétfő
KezdőlapCelebVele beszélt 10 perccel halála előtt Gesztesi Károly - "Nem enyhül a...

Vele beszélt 10 perccel halála előtt Gesztesi Károly – “Nem enyhül a fájdalom”

-

Gesztesi Károly, színművész múlt hét szombaton távozott az élők sorából, amikor Budapesten rosszul lett vezetés közben. A színész szívinfarktust kapott és bár a segítség hamar a helyszínre érkezett, életét már nem lehetett megmenteni.

A váratlan tragédia után a kollégái, barátai, ismerősei tanácstalanul állnak. Barátjuk távozásával hatalmas űr maradt a szívükben és a hátrahagyott produkciókban is egyaránt. Gesztesi Károly utolsó munkáinak jövőjével kapcsolatban Beleznay Endre, színész válaszolt.

“Az előadások további sorsáról még nem tudok semmit mondani, nem kaptunk tájékoztatást a menedzsmenttől. Elvileg a hét folyamán eldől, mi lesz” – mondta.

Gesztesi Károly a Bánfalvy Stúdió több darabjában is játszott. A stúdió vezetője, Bánfalvy Ágnes nehéz szívvel beszélt a tragédiáról.

“Nem fogunk megszűnni, meggyőződésem, hogy ezt Karcsi sem szeretné, hiszen rengeteg munkája volt benne. Biztosan mondhatom, folytatni fogjuk, hiszen meghirdettük az előadásokat, de egyelőre teljes lebénulás van, mivel a férjem szombaton még a baleset előtt tíz perccel is beszélt vele. Nem tudjuk felfogni a történteket, folyamatosan tanácskozunk.”

Ezek is érdekelhetnek