2022 július 4 hétfő
KezdőlapEmberekVéletlenül feleségének küldte el azt SMS-t, amiben kövér disznónak nevezte, mert terhesség...

Véletlenül feleségének küldte el azt SMS-t, amiben kövér disznónak nevezte, mert terhesség után meghízott

-

Az ilyen jellegű történetek mindig szomorúsággal töltik el az emberi lelket, mert ez is igazolja, hogy minden a külső megjelenésen múlik. Lehet valaki aranyos, kedves, okos, jószándékú és talpraesett, ha külsőleg nem a legszebb, leghelyesebb emberek közé tartozik. Cikkünk a 29 éves Asia-ról szól, aki nemrég hozta világra gyermekét. Három éve élt boldog házasságban, mire kapcsolatuk eljutott odáig, hogy bővítsék a családot.

A kép csak illusztráció

Asia tiszta szívéből hitte, hogy az ő házassága merőben más, mint amilyenről a barátai beszéltek. Férje, mindig mosolygott rá, gondoskodott róla, figyelmes volt vele és még sorolhatnánk. Gyakorlatilag a tenyerén hordozta kedvesét.

Esküvőjük olyan volt, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Férje könnyes szemekkel nézte miközben végig vonult a padok között majd elmondta neki fogadalmát. Nos, ez valóban olyan mintha egy tündérmesében lennénk, csakhogy az élet olykor akkora pofont tud adni, amiből csak nehezen tudunk feleszmélni.

A kép csak illusztráció

Asia a vele történteket megosztotta a médiával. Leírta, hogy változott meg férje a szülés után és hogy változott meg a kapcsolatuk.

„Ellenállhatatlanul szerettük egymást. Olyat láttam a szemében, amit még soha nem tapasztaltam. Hittem a szerelmében. Milyen kár, hogy a férfiak csak a szemükkel “szeretnek”, s amikor valami változás történik, akkor ők is megváltoznak. Hirtelen csökken az érdeklődésük … De, hogy miért is írok erről? Nos, észrevettem, hogy a férjem nem olyan velem, mint a terhesség és a fiúnk születése előtt. Nincs több meglepetés, kirándulás, egész napos közös programok, nincsenek kedves szavakkal tarkított üzenetek. Egyszóval kialudt a láng. Az én hibám lenne, mert terhesség alatt és után is meghíztam? Pedig mindent megteszek és ugyanúgy törődöm magammal, de egy ilyen változás után újra a régi külsőmet visszaszerezni nagyon nehéz. Igen, vannak plusz kilóim, de néhány hónappal a terhesség után le akartam fogyni.

A kép csak illusztráció

Kiderült, hogy a férjemnek megvan a véleménye a megjelenésemről és ezzel összetörte a szívemet. Megtudtam, mit gondol rólam, hogyan lát engem most. Tudni kell rólam, hogy soha, de soha nem voltam egy modell alkatú nő, viszont a férfiak többször megfordultak utánam az utcán. Köztük a férjem is. Most viszont kiderült, hogy dagadtnak tart.

A kép csak illusztráció

Ez úgy derült ki, hogy a férjem véletlenül nekem küldte el azt az SMS-t, amit az egyik barátjának akart. Nekem mostanában azt mondja, nincs ideje SMS írásra, de valójában csak nekem fáradság üzenetet írni.

A férjem kövér disznónak nevezett az üzenetben és azt mondta, hogy már nem indítom be. Egyből az a kérdés ugrott be, hogy miért aláz meg ennyire?! Sírva fakadtam, mert mindent megteszek, hogy legyen időm rá és a fiúnkra is. Beiratkoztam egy edzőterembe, diétázni kezdtem és ösztönzőként valamint motivációként vonzó fehérneműket vásároltam, hogy majd ha lefogyok felveszem. Erre a férjem a hátam mögött kinevet engem. Azzal a barátjával akarta megosztani az üzenetet, akiről korábban azt mondta, mennyire szánja mert nem tiszteli a feleségét. Most ő az, aki nem tiszteli!” – mesélte.

Mikor férje hazaért Asia megmutatta neki az SMS-t. Nem akart erről telefonon beszélni, így kénytelen volt kivárni, míg hazaesik. Ekkor a férje ránézett, majd elpirulva azt mondta:

“Nos, Asia… Valljuk be, meghíztál. Nem ilyen nőt vettem feleségül. Szeretlek, de már nem indítasz be.”

A kép csak illusztráció

Egy hang sem jött ki Asia torkán. Nem tudta, hogy mit is mondjon erre. Miután összeszedte magát, megkérte, hogy pár napra hagyja magára, mert el kell gondolkodni a kapcsolatukon.

“Nem tudom mit tegyek. Épp nyelem a könnyeimet, miközben ezeket a szavak írom, de úgy érzem el kell hagynom őt. Milyen példát mutat majd a fiúnknak? A nőket tisztelni és támogatni kell, főleg szülés után. Döbbenet, hogy eddig azt szajkózta, hogy megveti az ilyen embereket. Hazudott volna? Vagy talán megváltozott?”

A kép csak illusztráció

A szomorú igazság az, hogy az őszinteség olykor kegyetlenül össze tudja törni a szívedet.

Ti mit gondoltok? Szerintetek is el kellene hagynia?

Ezek is érdekelhetnek