2022 november 29 kedd
KezdőlapEgészségVess egy pillantást erre a LÉLEKKÉPRE! Amit először meglátsz, az elárulja, miként...

Vess egy pillantást erre a LÉLEKKÉPRE! Amit először meglátsz, az elárulja, miként éled a világod…

-

Ezek az úgynevezett lélekképek segítenek felmérni, miként érzékeled a világot. Mit látsz meg először? Csak légy őszinte saját magadhoz és ne csalj!

A lélek képe

Ez a kép a mélységet és a pszichológia elemeit használja fel. Amit először látunk, az megmutatja, hogy miként érzékeljük az életünk bizonyos aspektusait. 4 különböző elemet tartalmaz. Vess rá egy pillantást és meséld el, hogy mit láttál meg először.

Fontos, hogy őszinték legyünk ebben a feladatban. Az első pillanat, benyomás a legfontosabb. Hagyd hogy az elméd egyetlen elemre összpontosítson.

Mit láttál meg először?

Kerítés

Nagyon beszédes elem. Félsz az emberektől, ezért elszigeteled magad másoktól, és előre azt feltételezed, hogy mindenki bántani akar téged. A bizalom nagy nehézségek árán érkezik hozzád, ami megnehezíti a személyes kapcsolatok kialakítását. Legyünk őszinték – Attól félsz a legjobban, hogy valaki megbánt Téged…

Hajó

Nagyon magas elvárásaid vannak másokkal szemben. Ezért van olyan magasan a hajó. Emiatt az emberek gyakran eltávolodnak tőled, mert nem illenek bele az “ideális világodba”. Érdemes azonban reálisabban nézni a világot, és nem irreális követelményeket támasztani. Főleg, ha magadtól sem várod el őket…

Férfi

A zuhanó ember a legrosszabb énkomplexumokat képviseli. Nagyon rossz véleménnyel vagy magadról (vagy csak alacsony az önbecsülésed), és ezért negatív kapcsolatban állsz a környezeteddel. Úgy gondolod, hogy senki sem fogja elfogadni a hibáid és teljesen figyelmen kívül hagyja az előnyeid. Talán érdemes véget vetni az önostorozásnak, és magabiztosabban kellene élned?

Koponya

Született pesszimista. Az egész életedet kudarcok és azok sorozatának tekinted. Meg sem próbálod csak a pozitív dolgokat nézni. Még ha jól is érzed magad, de valami rossz történik veled, csak a negatívumokat nézed. Mindig helytelennek látod a másokkal fenntartott kapcsolatokat, és nem látod az előnyeit barátod és szeretteid közelségének.

Egyébként a koponyát nem könnyű “meglátni”.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek