2022 május 21 szombat
KezdőlapÁllatokVicces videón az erjedt körtétől dülöngélő mókus - A kis rágcsáló rögtön...

Vicces videón az erjedt körtétől dülöngélő mókus – A kis rágcsáló rögtön berúgott

-

Egy minnesotai kis mókus éhségét szerette volna csillapítani néhány szelet körtével, de nem várt következményekkel kellett szembenéznie. Úgy berúgott, mint a csacsi!

Kathleen Morlok még a múlt hétvégén takarította hűtőjét, aminek alsó részében talált egy csomag régi körtét. Eszébe sem jutott, hogy baj lehet belőle, ezért a gyümölcsöt néhány maggal együtt kirakta a háza mögötti piknikasztalra, hogy a mókusok nyugodtan csemegézhessenek. Kathleent bár jó szándék vezérelte, az egyik mókus bizony pórul járt. A körte ugyanis annyira erjedt volt már, hogy a kezdeti boldog falatozás után a kis rágcsáló szinte kővé dermedt és elkezdett előre-hátra dülöngélni.

A kedves hölgy nem akarta ugyan, de alkoholos körtét adott az állatnak, aki néhány másodperc önfeledt eszegetés után nagyon, de nagyon berúgott. Kathleen videóra vette a történteket és mókus eltűnése után azonnal kidobta a megmaradt körtéket. A nő alig aludt, annyira aggódott az ittas rágcsálóért. Lelkiismeret-furdalása volt és nem tudta, mi történhetett az állattal, hogy vajon túlélte-e a falatozgatást.

A részeg kisállatnak szerencsére semmi baja nem esett, másnap visszatért a “tett helyszínére” és elkezdte elfogyasztani azokat a finomságokat, amiket a nő most már körték nélkül kikészített neki.

Íme a Kathleen által készített videofelvétel, ami tudván, hogy a mókus jól van, nagyon viccesre sikeredett:

Ezek is érdekelhetnek