2022 június 27 hétfő
KezdőlapTech & TudományVIDEÓ! 2000 méter mély szakadék felett hintáztak, amikor megtörtént a szörnyűség

VIDEÓ! 2000 méter mély szakadék felett hintáztak, amikor megtörtént a szörnyűség

-

Állítólag felejthetetlen kaland, gyönyörű látvány, izgalom, de egy pillanat is elég ahhoz, hogy mindez rémálommá váljon. Két turista leesett a 2000 méter mély szakadék felett kiépített hintáról. Videóra vették az egészet…

Az orosz Sulak-kanyon a grúziai határ közelében található. Gyönyörű, vadregényes egyedülálló látványosság. Nem mindenki tudja, de ez a kanyon mélyebb a Grand Canyonnál. Mélysége kb. 1920 méter. A világ minden tájáról érkeznek ide turisták. Közülük -ha már itt vannak- kipróbálják az öböl felett kiépített hintát is, amiről lenyűgöző látvány nyílik.

A szikla szélén lévő hinta a kanyon egyik legnagyobb látványossága. Innen élvezhető a kilátás és egy kis adrenalinlöket is dukál. Nagyon jó fotókat és videókat lehet készíteni a face-re vagy az instára. Elég csak rákeresni és Dunát lehet rekeszteni az itt készült fotókból.

Két nő ült a hintára. Kezdetben minden a tervek szerint alakult, de az adrenalint sikerült egy kicsit túlpumpálni.

A YouTube-ra töltött videóból jól látható, hogy egy férfi löködi a hintát, amiben két nő van. Hirtelen, azonban valami váratlan történt.

A hintát tartó lánc elszakadt és mindkét nő a mélybe zuhant. A felvételeket látva meghűl bennünk a vér.

Nem sok híja volt, de mindenki túlélte a balesetet. Kisebb zúzódásokkal megúszták a turisták. Egy keskeny emelvényen landoltak a szikla pereme alatt. Az biztos, hogy ezt életük végéig nem fogják elfelejteni.

A helyi hatóságok vacilálnak a hinta sorsát illetően. A tervek szerint szétszedik, ugyanis nem felel meg a biztonsági előírásoknak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek