2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉletmódVIDEÓ! A kerekesszékes lány esküvőjén valami olyan történt, amitől az egész násznép...

VIDEÓ! A kerekesszékes lány esküvőjén valami olyan történt, amitől az egész násznép zokogásban tört ki.

-

A lebénult menyasszony meglepte a férjét és tulajdonképpen az egész násznépet. A történetétől mindenki meghatódott.

A 29 éves Chelsie Hill története azt mutatja, hogy semmi sem lehetetlen. A np 2010 óta deréktól lefelé lebénult. A fogyatékossága azonban nem akadályozta meg a lányt egy normális életvitel kialakítására. A viszontagságok ellenére ő lett a Rolettes nevű kerekesszékes tánccsoport elnöke és alapítója Los Angelesben. Hill több mint 167.000 Instagram követőt gyűjtött be és ő vált a kerekesszékesek szószólójává. Az emberek csodálják őt a bátorságáért.

A 29 éves lány nagyon intenzíven készült az esküvőjére. Egy tökéletes házassági szertartásról álmodott. Úgy képzelte, hogy egyedül, tolószék nélkül megy az oltár elé.

“Szeretném hangsúlyozni, hogy nincs semmi baj azzal, hogy tolószékes lettem. Elfogadtam. Gyermekként, azonban arról álmodtam, hogy úgy sétálok oda az oltár elé.”

Chelsie számára a házasságkötés nagy lelki jelentőséggel bír, ezért nem akarta, hogy bármi is korlátozza őt ezen a napon.

“A fogyatékosságom nem vesz el belőlem semmit, de szerettem volna érezni a szívek kapcsolatát, ahogy ott állok, szemben a kedvesemmel. Ez nagyon mély jelentőséggel bírt a számomra.”

A menyasszony úgy döntött, hogy egy speciális protézist használ, mely lehetővé teszi számára, hogy az oltár elé sétáljon. Ehhez, megfelelő ruhát is választott, ami lehetővé tette, hogy ülésből könnyebben felálljon.

A lebénult menyasszony az egész násznépet meglepte.

Mindent úgy tervezett, hogy a férje neki háttal legyen, és ne lássa túl korán kedvesét. Chelsie az apjával együtt sétált az oltárhoz.

“Amint Jay meglátott, leesett az álla. Annyira megdöbbent, hogy járni látott, mert fogalma sem volt a tervemről.”

A lány élete legszebb pillanatát élte meg.

“Olyan érzés volt, mintha a lelkünk összekapcsolódott volna. Csak ő és én voltunk.”

A nő egy újságíróknak adott interjúban bevallotta, hogy a baleset után kétségei voltak abban, hogy sikerül-e valaha is szerelmet találnia. Esküvői beszédében így szólt szerelméhez:

“A balesetem után nem voltam biztos abban, hogy találok-e valaha valakit, aki igazán szeretni fog. Jay teljesen elfogadta, tisztelte és imádta minden részemet. Ma olyat akartam csinálni, amiről mindig is álmodtam. Szemben akartam állni vele, amikor esküt teszek…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek