2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségVIDEÓ! A kórház személyzete olyan megható módon búcsúzott az egyik betegtől, hogy...

VIDEÓ! A kórház személyzete olyan megható módon búcsúzott az egyik betegtől, hogy mindenki szemébe könnyeket csalt

-

Vannak bizonyos betegségek, melyeken nem segíthet gyógyszer. Egyetlen egy esélyük van, ha valaki felajánlja a szerveit azért, hogy egy másik ember túlélhesse. A szervdonoroknak köszönhetően számtalan embert sikerült megmentenie az orvosoknak.

A St. Luke’s Meridian Center kórház alkalmazottai a folyosón sorakoznak. Előttük tolnak el egy embert, akinek már nincs sok hátra, viszont felajánlotta a szerveit donációra. Az eseményről videófelvétel készült.

A szervdonor egész családja is végigvonult a folyosón. A kórház alkalmazottai néma csendben tisztelegtek.

A pácienst hamarosan lekapcsolják a gépekről, így örökre eltávozik, de a felajánlásával több embert is megmenthet a haláltól.

Mindenki számára nehéz pillanat volt ez. A család sírt és a kórház alkalmazottai közül is több embernek kicsordultak a könnyei.

Deb Compton, a St. Luke kórház igazgatója is nyilatkozott az eseményről.

“Ez csak egy kósza ötlet volt és egyáltalán nem számítottunk ilyen hatalmas felhajtásra a médiától. Ennyi érzelemre meg pláne nem. A kórháznak a héten két szervátültetése is volt. Talán ezért is sorakoztunk végig a folyosón, hogy mindenki csendben leróhassa a tiszteletét a donor és a szomorkodó családja előtt, miközben a férfit az utolsó útjára kísérik, mielőtt lekapcsolják a gépekről.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek