Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekVIDEÓ! A világ legjobb dolgát kapta karácsonyra. Ha meglátod, te is megkönnyezed...

VIDEÓ! A világ legjobb dolgát kapta karácsonyra. Ha meglátod, te is megkönnyezed majd…ahogy ő.

-

Ha van testvéred, akkor biztosan legalább egyszer már összevesztetek. Egy testvér néha nehéz eset tud lenni, de ugyanakkor támaszt is nyújthat. Persze, ez családonként változó. Van, akinek összetartóbb családja van, másoknak kevésbé…

Szerettek volna még egy gyermeket

Owynn anyja és apja, Stacey és Adam Lindsay mindig is több gyerekről álmodoztak. Stacey-nek 14 testvére van, így pontosan tudja, hogy milyen másokkal együtt felnőni.

kep 2022 11 08 103423039

Sajnos, amikor Owynn megszületett, szülei 7 hosszú éven át próbálkoztak egy másik gyermekkel. Ez idő alatt öt vetélésen esett át, valamint egy beültetésen is, ami nem sikerült. Egy idő után feladták, ugyanis úgy érezték, még egy vetélést már nem bírna ki a lelkül.

Egy napon rájuk mosolygott a szerencse

A sorsnak egészen más tervei voltak a családdal. Megismerkedtek egy Kendra nevű fiatal nővel. Terhes volt, de úgy döntött, hogy örökbe adja a gyermekét. Staceyt és Adamet választotta nevelőcsaládnak a kislánya számára. A pár öröme elképzelhetetlen volt. Mindketten úgy döntöttek, hogy titkolják a dolgot Owynn előtt, amíg meg nem érkezik az új csöppség.

kep 2022 11 08 104001027

December 6-án Kendra egészséges kislányt szült, Naylee-t

December 8-án Kendra engedélyt adott Stacey-nek és Adamnek, hogy hazavigyék Naylee-t. Amikor hárman hazaérkeztek, a szülei egy meleg takaróba csavarták Naylee-t, és a karácsonyfa alá tették. Ezután már csak meg kellett várniuk, hogy Owynn hazajöjjön, és észrevegye a gyönyörű ajándékot, amit kért.

kep 2022 11 08 103834615

Owynn reakciója és öröme leírhatatlan

Szerencsére videóra vették, ahogy a kisfiú megörül az új kishúgának. Nagyon megható felvételek következnek…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!