2022 december 2 péntek
KezdőlapEmberekVIDEÓ! Aggasztó migránshírek az EU-ból. A helyzet percről percre romlik

VIDEÓ! Aggasztó migránshírek az EU-ból. A helyzet percről percre romlik

-

A migránsok erőszakos határátlépésre készülnek az EU-ban. A helyzet percről percre romlik. A felvételek egy frontvonal jeleneteire emlékeztetnek.

Senki nem láthatta előre a helyzet ilyen alakulását a lengyel-fehérorosz határon. Az iszlám országok polgárai a határ közelébe sereglenek, abban a reményben, hogy eljuthatnak az Európai Unió területére. A növekvő veszély ellenére a hatáőrség és a katonaság továbbra is tartózkodik a határozott fellépéstől. A lengyelek félnek tüzet nyitni, attól tartva, hogy az Európai Unió megbélyegzi őket.

Stanisław Żaryn, a különleges szolgálati koordinátor miniszterének szóvivője ma reggel figyelmeztetést adott a közösségi médiában, hogy a bevándorlók támadást próbálnak indítani a lengyel határon.

Az információk szerint, a bevándorlók között a fiatal férfiak vannak többségben. Minden áron be akarnak jutni Lengyelországba.

Alig néhány órába telt, mire elszabadul a pokol a lengyel-fehérorosz határon. A közösségi oldalakon elérhető felvételeken jól látható, hogy a migránsokat semmi sem állítja meg, hogy átlépjék a lengyel határt.

Feldühödött férfiak tömege hatalmas fatörzsekkel próbálja lerombolni a Lengyelország és Fehéroroszország területét elválasztó kerítést. A videófelvételeken jól látszik, hogy nem békés emberek próbálnak bejutni az EU-ba. Erős, meglett, fiatal férfiak készek közvetlen erőszakhoz folyamodni, anélkül, hogy bármivel is alávetnék magukat az alkalmazandó nemzetközi jognak.

A neten elérhető anyagokból kiderül, hogy a Távol-Keletről érkező bevándorlók nem kívánnak kompromisszumot kötni. A menekültek nagy csoportját alkotó szírek, irakiak és más nemzetiségek spróbálnak eljutni EU-ba, akár erőszakkal is.

A katonák és a határőrség jelenléte ellenére a migránsok folytatják tevékenységüket. A fehérorosz határon felvett filmeket nézve az a benyomásunk támad, hogy ezek szinte háborús felvételek. A muszlim férfiak ijesztő kiáltozása és erőszakos viselkedése ijesztő. Számíthat-e Lengyelország szövetségesei segítségére a jelenlegi helyzetben? Vajon közbelép a NATO?

És mi a helyzet velünk? Hozzánk mikor akarnak ismét nagy erőkkel betörni? Íme egy friss statisztika.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek