2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekVIDEÓ! Az út szélén álló nő azt mondta, hogy bármit megtesz 15.000...

VIDEÓ! Az út szélén álló nő azt mondta, hogy bármit megtesz 15.000 forintért. Erre a kérésre biztosan nem számított

-

Nem sok autós van a világon, aki ne látta volna az út szélén sétáló, legősibb mesterséget végző hölgyeket. Ezek a lányok feltűnő, izgató ruhákban illegnek-billegnek, hogy kuncsaftot találjanak maguknak. Egy videós úgy döntött, hogy igénybe veszi a hölgy szolgáltatásait, de nem úgy, ahogy azt a lány elképzelte. Ráadásul még videóra is vette az egészet.

Nem kell aggódni, a videóban nem látni semmilyen dolgot, ami esetleg kellemetlen helyzetbe sodorna bárkit is, aki mondjuk a munkahelyén olvassa ezt a cikket.

A történet lényege, hogy egy vlogger elindul egy lányért. Megkérdezte tőle, hogy mit vállal 200 zlotyért (nagyjából 15.000 forint). A lány rávágta, hogy BÁRMIT. Ennek örömére be is engedte az autójába.

Azonban, amikor a lány beült a kocsiba, ők egy raktár felé indultak. A helyszínen felvilágosította a lányt, hogy ha tényleg bármit bevállalsz akkor…

Lehet teherautót kipakolni…

Nálunk is van erről egy vicc. Engedelmetekkel megosztanám.

Egy férfi odamegy egy út szélén álló nőhöz és megkérdi tőle, hogy 10.000-ért mit vállal. Erre a nő: BÁRMIT! Mire a férfi: Jó, akkor gyere betonozni.

Mondjuk jelen esetben a 15.000 forint az vajon órabér lehet? Mert annyiért bármelyikünk elmenne kamiont pakolni. 🙂

Egyébként a videó alatti kommentek rengeteg embert tettek kíváncsivá. Volt, aki azért szerette volna a lány elérhetőségét megszerezni, hogy kapáljon egy farmon, másnak pedig motort szerelni kellett volna segítség.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek