2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekVideó! Babakocsit zúzott össze egy hibás lift. Az anyuka kétségbeesetten próbálta megmenteni...

Videó! Babakocsit zúzott össze egy hibás lift. Az anyuka kétségbeesetten próbálta megmenteni gyermekét

-

A legrosszabb, ami egy szülővel történhet, ha tehetetlennek érzi magát. A pillanat, amikor valami rossz történik a gyerekével, de nem tud rajta segíteni semmilyen módon. Pontosan ez történt a fiatal anyukával, akinek a babáját egy lift zúzta össze. Nem tehetett semmit sem…

A tragikus pillanatokat ipari kamerák rögzítették. A tehetetlen anyuka megpróbálta kiszabadítani a babakocsit, amelyben a két hónapos kislánya ült.

A videón jól látható, hogy a kiszállnak a liftből. A nagyobbik lány megy előre és az anyuka követik. Aztán látszik, hogy a nyitott ajtó ellenére a lift megindul felfelé és összetöri a babakocsit.

A reszketeg asszony próbál segítséget kérni a szomszédtól, azonban senki nem nyit ajtót. A babakocsi teljesen összetört a kislány pedig benne volt.

Az orvosi szolgálat kiérkezett és mindent megtettek, hogy megmentsék a kisbabát. Kórházba szállították, azonban a baba nem élte túl a balesetet.

A rendőrség megállapította, hogy a lift hibás működése okozta a tragédiát. A lány sérülése olyan súlyosak voltak, hogy esélye sem volt túlélni.

Sajnos a liftekben bekövetkező balesetek gyakran tragikusak. Évente többszáz baleset történik. Nem hiába félnek páran beszállni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek