2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségVIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit...

VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

-

Majdnem az életébe került ennek a 18 éves lánynak, hogy elfogadott egy italt egy ismeretlentől. A családja egy ijesztő videót tett közzé a közösségi médiában. Ezzel próbálják óvatosságra inteni a többi bulizót.

A 18. születésnap elérése mindenkinek egy különleges pillanat. A legtöbb országban ezt a kort betöltve vagyunk hivatalosan felnőttek. Jogos, hogy mindenki szeretné ezt rendesen megünnepelni. Így gondolkodott a brit Millie Taplin is.

Ő és a barátai elmentek egy szórakozóhelyre, hogy alaposan kibulizzák magukat. Sajnos a buli hangulatát váratlanul elrontotta egy idegen által felkínált ital. A lány óvatlanul elfogadta és ivott belőle. Képtelen volt az egészet meginni mert túl erősnek találta.

Egy idő után észrevette, hogy valami nem stimmel. Egy interjúban elmesélte, hogy pontosan mit érzett.

“Csak néhány kortyot ittam. Nem is csúszott, mert nagyon erős volt. Az ilyet nem szeretem. Ezután visszamentem a barátaimhoz és éreztem, hogy levert a víz…”

A lány érezte, hogy a teste egyre kevésbé engedelmeskedik neki. Kiment a szórakozóhelyről, hogy friss levegőt szívjon, de ekkorra már a látásával is gondok voltak.

“Tudtam, hogy valami nincs rendben. Dadogtam és motyogtam az orrom alatt. A barátaim azonnal felhívták a húgom, aki elvitt a kórházba.”

A 18 éves lány egyből az intenzív osztályra került, ahol több órára benntartották. Édesanyja rémálomként élte meg a gyermeke vonaglását. Egy videót tett közzé az interneten, melyben jól látható, hogy mi történt Millie-vel. A lány kis lebénult, az arca félelmetesen eltorzult.

Az orvosok egyértelműen kijelentették, hogy valamiféle veszélyes anyagot tettek az italába. Millie édesanyja reméli, hogy a videót látva a tinik elgondolkodnak azon, hogy ne fogadjanak el idegenektől semmit.

“A lányomnak az volt a szerencséje, hogy a barátaival volt. Sokkal rosszabb is történhetett volna. Szolgáljon ez a videó tanulságként mindenki számára.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek