2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekVideó! Egy korai felvételen felfedezték II. János Pál pápa szellemét.

Videó! Egy korai felvételen felfedezték II. János Pál pápa szellemét.

-

Ez lenne egy újabb bizonyítéka a túlvilág létezésének? János Pál szelleme állítólag Ferenc pápa mögött megjelent az egyik zarándokútja során.

A szellemek olyan lények, amelyek az emberi civilizáció kezdetétől kísérnek minket. A világ minden kultúrájának megvannak a maga története, amelyek szerint az elhunyt nem mindig találja meg az utat a túlvilágra. Ezért továbbra is itt bolyonganak a mi világunkban. Meglátogatják a rokonokat, vagy esetleg a haragosait.

Ferenc pápa 2016-ban zarándokolt Mexikóba. Abban az időben, ugyanaz a “papamobil” volt a járműve, ami II. János Pál pápának is. Egy ponton azonban furcsa jelenséget rögzítettek. Amikor Ferenc pápa megáldja a híveket, egy alak jelenik meg az ülése mögött…. II. János Pá pápa.

A felvétel 2016-ból származik. Annak ellenére, hogy 5 éves a minősége rendkívül rossz.

A szellem, amely a világban bolyong ellentétes a katolikus hit eszméjével, amely szerint az ember lelke végül a három terület (menny, purgatórium, pokol) valamelyikében végződik.

Persze azért érkezett magyarázat a felvételre.

A szellem valójában Suarez Indy bíboros, a katolikus egyház mexikói elöljárója lehetett. A bíboros arca homályos a jármű mozgása miatt és a fények miatt tűnt úgy, mintha pápai ruhát viselne. Ezt más fotók támasztották alá.

A felvétel azonban komoly zűrzavart okozott az interneten. Ez lett volna az első alkalom, hogy a Pápa szellemét rögzítették.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek