2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségVIDEÓ! Egy nyugdíjas mosolyogva széklettel keni össze a játszótéri hintákat. Az ok...

VIDEÓ! Egy nyugdíjas mosolyogva széklettel keni össze a játszótéri hintákat. Az ok megdöbbentő

-

Egy idősebb nő székletet ken a hintákra. A környék lakói már rettegnek a nő viselkedésétől, de mit tudnak tenni?!

Nehéz megmondani, mi hajtja az idős nőt. Rendszeresen, makacsul széklettel szennyezi össze a környező játszótereken a gyermekek hintáit. Vajon féltékeny a fiatal éveire, melyek már tovaszálltak vagy valamiféle szenilis demencia tüneteiről van szó? Egy biztos…

Az idős néni nem érez undort az ürülék iránt.

Egyelőre még a kaki eredete sem tisztázott. Bízunk benne, hogy valamiféle állattól van. Bár ez sem sokat enyhít a helyzeten. Annyit tudni, hogy egy műanyag zacskóból veszi elő, majd mosollyal az arcán, a puszta kezét használva keni szét a székletet a hinták ülésein és a láncon. Az esetet mobiltelefonnal rögzítette a helyi lakótelep egyik lakója.

Az embereket felháborítja az idős néni viselkedése, de nem tudják, mit kezdjenek a problémával. Az egyetlen ésszerű megoldásnak az tűnik, ha az ügyet jelentik a rendőrségen. A néni viselkedésén egyébként jól szórakoznak páran, de valójában ez rendkívül veszélyes. A széklet számos kórokozó forrása és különféle betegségekkel fertőzheti meg a gyerekeket. Olyan betegségeket okozhat, mint például hasmenés, emésztőrendszeri és húgyúti betegségek, agyhártyagyulladás és még sok mások.

Az internetezők nagyon hevesen reagáltak az öregasszony viselkedésére. Egyesek azt tanácsolják, hogy ugyanezt kéne tenni a néni házának a kilincsével is. Bár, mi úgy gondoljuk, hogy ha ő puszta kézzel képes megtapogatni az ürüléket, hogy szétkenje a hintán, akkor a kilincsén sem fogja zavarni.

Vélhetőleg mentális rendellenesség lehet a dolog mögött. A viselkedés összefüggésben lehet az életkorral és az agyban bekövetkezett változásokkal.

Ezek is érdekelhetnek