2022 december 8 csütörtök
KezdőlapTech & TudományVIDEÓ! Ilyen volt Berki Krisztián temetése

VIDEÓ! Ilyen volt Berki Krisztián temetése

-

Folyamatosan érkeztek a gyászolók Berki Krisztián temetésére, ahol fehér öltözékben vettek végső búcsút a megosztó celebtől.

A televíziós személyiséget a Farkasréti temetőbe helyezték örök nyugalomra, ahova folyamatosan érkeznek a megemlékezni vágyók.

A szertartáson Kökény Attila is énekelt. a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalokkal búcsúztatta az elhunytat.

“Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem”

Ezután Mazsi állt a pódiumra és Kun Magdolna: Béke volna jó című versét szavalta.

“Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el… Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát… Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel”

A Blikk több fotót is készített a helyszínről.

Fotók: Blikk

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek