2023 február 1 szerda
KezdőlapEmberekVIDEÓ! Látványos lánykérést tervezett, azonban csúnya beégés lett a vége...

VIDEÓ! Látványos lánykérést tervezett, azonban csúnya beégés lett a vége…

-

Nagyon romantikus pillanat volt. Olyan, amelyre a menyasszony és a vőlegény élete végéig emlékezni fog. Az ötlet nagyszerű volt, de a megvalósítással volt egy probléma. Amikor a sportoló javasolni akart, váratlan nehézségek adódtak. A felvétel felkerült az internetre.

Lánykérés egy kimerítő verseny után? Nem volt jó ötlet…

kep 2022 08 18 104852317
VIDEÓ! Látványos lánykérést tervezett, azonban csúnya beégés lett a vége...

Christian Moriatheil egy spanyol sportoló, aki részt vett az észtországi Ironman versenyen. Ezek olyan versenyek, amelyek során a versenyzőknek 3,86 km úszást, 180,2 km kerékpározást és 42,195 km futást kell megtenniük. Ezért rendkívüli állapotot, kitartást és önmegtagadást kell mutatnia. Vannak, akiknek évekbe telik felkészülni egy futamra.

Nem tudjuk, mennyi időt fordított Moriatheil az előkészületekre, de azt tudjuk, hogy ez egy rendkívül fontos nap volt a férfi számára. A sportoló úgy döntött, hogy a verseny után megkéri párja kezét.

A versenyző célba ért, majd felszaladt a színpadra kedveséhez. Aztán féltérdre ereszkedett előtte. Nem a fáradtságtól. Meg akarta kérdezni, hogy a szeretett a felesége lesz-e. Sajnos a terv nem ment zökkenőmentesen…

kep 2022 08 18 104810652
VIDEÓ! Látványos lánykérést tervezett, azonban csúnya beégés lett a vége...

A sportoló meg akarta kérni kedvesét, de nem minden ment a maga útján. A sokkoló videó felkerült az internetre

Moriatheil teste a legfontosabb pillanatban nem volt hajlandó engedelmeskedni. A férfi hatalmas görcsöt érzett a lábában, és a földre rogyott. Szerencsére két férfi futott a sportoló segítségére. Ez lehetővé tette számára, hogy befejezze, amit elkezdett.

A lánykérés mindenképpen látványos volt, bár nem úgy sikerült, ahogy várták. De ami számít, az a hatás, és ez nem hozott csalódást: a sportoló választottja igent mondott!

Ezek is érdekelhetnek