2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekVIDEÓ! Nem értek be a kórházba, így az autópályán született a kisbaba....

VIDEÓ! Nem értek be a kórházba, így az autópályán született a kisbaba. Az autóskamera mindent rögzített

-

Az autós kamera megörökítette az izgalmas pillanatokat. A házaspár nem ért be a kórházba, így az autópályán megkezdődött a szülés. A felvétel internetes szenzációvá vált.

Minden kismama úgy játszik a gondolattal, hogy milyen lesz a szülés napja. Vannak, akik félnek ettől a pillanattól, míg mások már túl lennének rajta. Egyértelműen mindenki várja. Néha azonban a sors megviccel bennünket. Ennek a kisbabának a születése mindenképpen emlékezetes… Sokszor felemlegetik élete során.

Troy és Erika közösen működtetnek egy “The Campbell Cloud” nevű Youtube csatornát. Május 10-én a házaspár a kórházba tartott, hogy új családtagot köszönthessenek. Nem voltak arra utaló jelek, hogy a gyermek előbb érkezene. Erika magát a kórházba tartó utat tervezte csupán megörökíteni. Gondolta elteszi emlékbe. Erre még ő sem számított.

A harmadik gyermeküket várták. A videó elején látható, hogy a nő nyugodt és higgadt, a férje azonban izgatott. Vezetés közben a házaspár konzultál egy szülészorvossal, hogy tudassák vele…úton vannak.

Egy kicsit késni fognak…

Körülbelül 10 percre voltak a kórháztól, amikor Erika egyre erősebb összehúzódásokat kezdett érezni. A gyermek nem akart tovább várni.

A videón látható, ahogy a nő elkezd mély levegőt venni és szól a férjének, hogy segítenie kell. A férfi mindent megpróbált, hogy időben a kórházba jussanak. Felhívta a szülésznőt is, aki azt javasolta, hogy álljanak meg.

Tárcsázta a segélyhívót. Megállt az autópályán és átfutott a kocsi túloldalára.

“Látom a baba fejét! Mindjárt kinn van. Segítsen, mit tegyek?” Kérdi az apa a diszpécsernek. Pár pillanattal később már a karjában tartotta a harmadik gyermekét. Körülbelül 20 másodperccel később a kislány felsírt és egyértelműen látható a páron, hogy megkönnyebbült. A helyszínen megvizsgálták az anyát és a babát. Mindenki egészséges.

Íme a videó!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek