2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészségVIDEÓ! Saját pénzén szervezett esküvőt egy hajléktalan párnak, azonban az lagzi nagyon...

VIDEÓ! Saját pénzén szervezett esküvőt egy hajléktalan párnak, azonban az lagzi nagyon csúnyán végződött

-

Egy Youtuber esküvőt szervezett egy hajléktalan párnak. Az egész számlát ő állta. A szokatlan törekvésnek azonban csúnya vége lett.

A Youtuberek szeretnek adományozni. Részben nyilván azért, mert ezzel is népszerűsítik önmagukat, ami további feliratkozásokat és forgalmat generál. Egy mr.pm álnéven működő vlogger már párszor kihúzta a gyufát, ugyanis etikailag megkérdőjelezhető dolgokat csinált. Hajléktalanokon próbál segíteni, mellyel felkelti a nézői érdeklődését.

A legutóbbi ötlete meglehetősen kockázatos és költséges vállalkozás volt.

A Youtuber úgy döntött, hogy esküvőt szervez a hajléktalanoknak.

“Sok időt töltöttem a városban sétálva és különböző alapítványokat hívogatva, hogy megtaláljam a megfelelő párt. Kevesen vannak, akik férjhez akarnak menni. Az esküvői ceremóniának egyfajta szimbólumnak és a változás ösztönzőjének kellene lennie. Végül meglett a tökéletes pár.” – meséli egy interjúban a vlogger

Az ötlet valamelyest ellentmondásos, de mindenekfelett érdekes. A végrehajtásához sok munka és pénz kellett. A hacacáré eredménye egy majdnem egy órás film, melyet a Youtube-on tettek közzé.

Nagyszabású eseményt szerveztek. A hajléktalan házaspár összeházasodott, és helikopterrel a Varsó melletti fényűző Venezia Palace hotelbe szállították őket. A meghívott vendégek ott vártak. Mind hajléktalan volt. Szólt a zene, az asztalokon megannyi finomság és persze az esküvő elengedhetetlen kelléke… az ital. Ez utóbbival volt a probléma.

Az ember úgy gondolná, hogy ez egy mesés forgatókönyv, ami a vloggernek köszönhetően valósul meg, de ennek a mesének szerencsétlen vége lett. A videóban nyolc perc után már kidől az első ember, aki annyit ivott, hogy kiütötte magát.

Aztán jöttek sorba a többiek. A létesítmény körüli kertben rengetegen lézengtek már teljesen részegen. Végül a szálloda tulajdonosának elege lett és lefújta a lagzit.

A lagzinak helyet adó csarnok tele lett tetvekkel és rovarokkal. Az egész helyiséget fertőtleníteni kellett.

A vlogger haragszik a szálloda tulajdonosára. Mint hangsúlyozza, a férfi pontosan tudta, hogy milyen eseményről van szó. Szerinte a vezetőt a hajléktalanokkal szembeni előítéletek vezérelték.

Az ügy a bíróságon zárulhat. A Youtuber több mint 6 milliót költött az esküvőre, de mivel mindenki kiütötte magát, az étel nagy része fel sem lett szolgálva és a tűzijátékot sem durrantották el. A videós kártérítést követel és bíróság előtt kívánja érvényesíteni jogait.

Sokan azonban úgy gondolják, hogy erre számítani lehetett. A hajléktalanok között nagyon soknak van gondja az itallal. Olyan eseményt szervezni alkoholistáknak, ahol ingyen ihatnak bármennyit súlyos felelőtlenség.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek