2022 december 2 péntek
KezdőlapEgészségVIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú,...

VIDEÓ! “Senki sem szeret engem”. Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

-

A hat éves kisfiú megtörve, éhesen nyöszörgi, hogy “senki sem szeret engem”, mielőtt állítólag megmérgezték és végzetesen megkínozták a szülei.

Thomas Hughes (29) és Emma Tustint (32) azzal vádolják, hogy végeztek Arthur Labinjo-Hughes-zel, aki “súlyos agysérülést szenvedett”.

A házban volt biztonsági kamera felszerelve, mely rögzítette a gyermek utolsó perceit. A klipet bemutatták a bírósági tárgyaláson is a hangfelvétellel együtt, amelyen Arthur sír és azt mondogatja, hogy “senki sem fog nekem enni adni”.

A picit állítólag a halála előtt egy “kegyetlenségi kampánynak” vetették alá. Gyakorlatilag gyerekkínzásról van szó. A rendőrség közzétette a videó- és hangfelvételeket, melyeket a szülők tárgyalásán játszottak le az esküdteknek.

A kegyetlen mostohaanya

A 23 másodperces felvételen Arthur négyszer is kimondja, hogy “senki sem szeret engem”, egy másik felvételen pedig azt mondogatja, hogy “senki sem fog nekem enni adni”.

A klipet tavaly június 16-án, reggel 8.30-kor vették fel – ekkorra a lesoványodott Arthurról azt mondták, hogy olyan gyenge volt, hogy alig tudta felvenni az ágyneműt a földről. Láthatóan sír és nehezen tud állva maradni. Egy pizsamában van, mely már az ötödik napja van rajta.

A mostohaanya több mint 22 képet és videót rögzített a szenvedő gyermekről. Volt, hogy 14 órán keresztül egyedül hagyták és a padlón kellett aludnia. Az egyik klipben hallható a gyerek, hogy attól retteg, hogy az apja kidobja az ablakon.

Végül a mostohaanya annyira megverte szegényt, hogy nem élte túl. A nő várt negyed órát, majd felhívta a mentőket azzal, hogy a gyerek elesett és beverte a fejét.

Arthur másnap a kórházban halt meg. Az orvosok szerint egyértelmű volt, hogy a fejsérülés oka nem egy esésből fakad, hanem valaki bántotta őt. A fejétől a lábáig összesen 130 zúzódás borította a testét.

Dr. Lyle tanúvallomásában azt mondta az esküdteknek: „Nem vagyok biztos abban, hogy a nyilvánvaló traumás helyzeteken kívül láttam-e valaha is olyan gyereket, akit holtan találtak otthon, ennyi fej- és arcsérüléssel.”

Az apát és a mostohaanyát gyermekkínzással, többszöri testi sértéssel, valamit éheztetéssel vádolják. A tárgyalás még nem zárult le. Vélhetőleg sosem kerülnek ki a cellák mögül. Legalábbis reméljük…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek