2022 június 27 hétfő
KezdőlapÉletmódVideó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: "Engedj ki!"

Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: “Engedj ki!”

-

Az egyik legnagyobb tragédia, ami egy emberrel történhet, ha elveszti a szeretteit. Ez egy olyan fájdalom, amely enyhüléséhez évek kellenek, de bizonyos esetekben egy örökkévalóság is kevés hozzá.

Még a halálraítélt bűnözőknek is lehet egy utolsó kívánságuk. Ha egy szerettünk kér valamire, minden bizonnyal megpróbálunk eleget tenni a kérésének. Ami ezen a temetésen történt, azonban rendesen felborzolta a kedélyeket.

Shay Bradley az Ír Védelmi Erők veteránja volt. Temetése október 12-én, szombaton volt. A hozzátartozók sírtak és szomorkodtak a sírja felett. Ekkor azonban valami olyasmi történt, ami mindenkit meglepett. Hirtelen hangos kopogást hallottak, és egy férfi hangját, aki szabadulni szeretne. Hamar rájöttek, hogy a hang az elhunyté.

“Helló! Engedjetek ki! Halló, halló! K**vára sötét van itt! Hallak titeket!”

Az egybegyűlt gyászolók nagyon meglepődtek. Később, azonban rájöttek a turpisságra és jót derültek a tréfán. A hangok, úgy tűntek, hogy a koporsóból jönnek, azonban valójában egy hangfelvétel volt csupán.

Shay nagyon szeretett tréfálkozni még éltében. Ugyanezt szerette volna csinálni halála után is. Ez volt az utolsó tréfája.

Mindent alaposan megtervezett. Tudta, hogy ő maga ezt nem fogja tudni megcsinálni, ezért lánya és unokája segítségét kérte. Ebbe természetesen habozás nélkül mindkét lány beleegyezett.

Andrea videót tett közzé a poénkodásról a Twitteren. A sírkő mögül segítséget kérő hang valóban az apjától származott. Természetesen azt is elmagyarázta, hogy ez volt néhai apja utolsó kívánsága.

A terv tökéletesen sikerült. Amikor az egybegyűlt gyászolók rájöttek, hogy a tréfamester még a temetésén is fel akarja őket vidítani őszinte nevetésbe törtek ki.

Egyesek egy kicsit morbidnak gondolták a poént, de ha egyszer ez volt a katona utolsó kívánsága, ám legyen!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek