2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapEmberekVigyázz, ha a párod csillagjegye valamelyik e 3 közül!

Vigyázz, ha a párod csillagjegye valamelyik e 3 közül!

-

Sokan vannak, akik elutasítják a csillagjegyeket, de az tagadhatatlan, hogy túl sok az adott jegyre jellemző véletlen egybeesés ahhoz, hogy csak úgy átlépjünk rajta. Persze, nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy mindegyik, ugyanahhoz a jegyhez tartozó személynek ugyanolyan a személyisége és ugyanúgy alakul az élete, ahogy azt megírják a horoszkópok. A lényeg a fő jellemvonásokban van, ez pedig valakinél erősebb, valakinél pedig gyengébb.
Az alábbiakban 3 olyat mutatunk be, akivel jobb, ha vigyázol!

1. Mérleg

A mérlegek egyszerűen szeretik a drámát. Éppen ezért a kapcsolataik tele vannak vad kalandokkal, jelenetekkel, veszekedésekkel és sokszor könnyekkel. Az esetek többségében a velük lévő kapcsolat törött szívvel végződik. Ennek az a magyarázata, hogy könnyen megunják a párjukat és gyakran szinte egyből szakítanak is.

2. Skorpió

A skorpiók nagyon titokzatosak, nehéz őket kiismerni, de pont ezt szeretik másokban is. Nagyon szeretik az intrikát, a turpisságot. Nagyon jó hazudozók is, szinte szemrebbenés nélkül tudják művelni. Mivel jó stratégák, azt is tudják, hogyan kell elkerülni azt, hogy elárulják őket. Ha pedig mégiscsak sikerül valakinek, úgy viselkednek, mintha semmi sem történt volna.

3. Ikrek

Az ikrek általában nagyon intelligensek. A párkapcsolatuk során mesterien tudják űzni a kettős életet, szerepet. Sokszor a cselszövések és hazugságok örömöt nyújtanak számukra. A kapcsolataikban során az állandó izgalmat keresik és mindig arra törekszenek, hogy felejthetetlenek legyenek a másik számára.

Ezek is érdekelhetnek