2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberekVilmos herceg megtörte a csendet! - Megszólalt a Harryt és Meghant érintő...

Vilmos herceg megtörte a csendet! – Megszólalt a Harryt és Meghant érintő botrányos helyzettel kapcsolatban

-

Miután Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy szeretnének saját életet élni, és kicsit eltávolodni a brit királyi család által betöltött szerepüktől, szó szerint bomba robbant a palotában és a királyi család alattvalóiban is.

Ez nemcsak II. Erzsébetet dühítette fel, hanem Vilmost és Károly herceget is. Vilmos egy barátjának mesélt a történtekről, és ezzel együtt meg is törte a csendet, amire természetesen már nagyon sokan vártak. Az összetört báty nagyon sajnálja, hogy ez a helyzet alakult ki a királyi udvar és a hercegi pár között.

“Eddigi életem során mindig a testvérem mellett voltam, mindig figyeltem rá, rajta tartottam a kezemet és támogattam ott ahol tudtam. Viszont ezt most már nem tehetem meg, hiszen most már családjaink vannak, különálló személyek lettünk. Nagyon elszomorít ez a helyzet. Jelen esetben annyit tehetek, hogy támogatom őt a döntéseiben, és elengedem a kezét abban a reményben, hogy egy nap minden a régi lesz.” – mondta Vilmos herceg, az egyik barátjának.

Pletykák szerint a hercegi pár nemcsak megtarthatja királyi címét, de élvezhetik is a függetlenséget. Viszont nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a Harry és Meghan annyira nehéz és bonyodalmakkal teli szituációt hozott létre a bejelentéssel, amire nagyon nehéz lesz megoldást találni.

II. Erzsébet királynő a szombati nap 72 órás ultimátumot adott, hogy végre valahára a királyi udvar és a hercegi pár egyezségre jusson. A brit média ezt a lépést Megxit-nek nevezte el, melynek határideje nemsokára lejár. Eddigi információk alapján sajnos még nem született döntés a kialakult helyzettel kapcsolatban, mivel Harry herceg a bejelentése óta sem édesapjával, sem testvérével nem vette fel a kapcsolatot.

Harry és Meghan egyénként úgy érzik, hogy az ország teljesen hátat fordított nekik a bejelentésük miatt, és mondhatni kiutálták őket az Egyesült Királyságból. A pár egyébként még mindig azt reméli, hogy tettük ellenére megtarthatják a sussexi címet, illetve a vele járó javadalmakat, mely köztudott, hogy II. Erzsébet nászajándéka volt a párnak. Egyesek szerint a pár viszont egyáltalán nem érdemli meg, hogy megtartsa rangját, mert Meghan csak pénzzé tenné a nevüket, ez a viselkedés pedig nem méltó az uralkodói házhoz.

A királynő most abban reménykedik, hogy valahogy mégis sikerül elhárítani ezt a kellemetlen helyzetet és olyan megegyezés születik, ami minta lehet azoknak a királyi leszármazottaknak, is akik a trónöröklési lista végére kerülnek, s emiatt inkább civilként élnék tovább életüket.

Na mit szóltok?

Ezek is érdekelhetnek