2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberek"Viszonyt folytattam a vőlegényem 61 éves apjával - A család utál minket,...

“Viszonyt folytattam a vőlegényem 61 éves apjával – A család utál minket, de megérte”

-

Sokan tudják, hogy az érzéseknek nem lehet parancsolni. Hiába akar valaki egy adott illetőt szeretni, ha minden porcikája egy másikhoz vonzódik. Nagyon kevés olyan ember van a világon, akinek sikerül megtalálnia elsőre élete szerelmét. Nem mondjuk, hogy lehetetlen, csakhogy rettentő kevés hasonló eset van. Előfordul az is, hogy sok-sok békát kell megcsókolni valakinek ahhoz, hogy rátaláljon a hercegére/hercegnőjére.

Az viszont egyenesen kínos és nehéz helyzet, mikor valaki az aktuális partnere édesapjába/édesanyjába habarodik bele. A 25 éves Mackenzie Yocum azonban pontosan így járt. Fülig beleesett párja 61 éves édesapjába, Jeff Schollba. Az volt az igazi meglepetés, mikor a férfi hasonló érzelmeket táplát fia barátnője iránt. Ez rengeteg bonyodalmat szült a családban.

Mackenzie és Jeff fia 6 éven át randevúztak egymással, ám egy idő után már nem érezte magát boldognak benne. Ekkor jött Jeff, aki épp válófélben volt és felajánlotta a lánynak, hogy beszélgethet vele. Egyfajta váll lesz számára, amin kisírhatja magát.

Fél évre rá, már titkos viszonyt is folytattak. Nem telt bele sok idő és a család többi tagja is rájött mi folyik köztük. Mackenzie bevallotta, nagyon megbánta, hogy nem volt őszinte párjával, és annak édesanyjával. El kellett volna nekik mondani mit érez és szakítania mikor már úgy érezte nem tudja kordában tartani érzelmeit.

“Volt érzelmi és fizikai megcsalás is. Az érzelmi körülbelül egy évig tartott, a fizikai hat hónapig.” – mesélte Mackenzie

Jeffnek egyébként nem ez volt az első házassága, ugyanis ezen kívül még háromszor volt nős. Összesen négy gyermeke született. Mióta kiderült a kis afférjuk, a család teljes mértékben megszakította velük a kapcsolatot. De nemcsak Jeff gyerekei és felesége szakította meg a kapcsolatot, hanem Mackenzie testvére is.

“Csak őszintének kellett volna lennünk az érzéseinkkel kapcsolatban, és azt kellett volna mondanunk, hogy nem vagyunk boldogok.” – mondta a 25 éves lány.

Jeffnek soha nem nyílt lehetősége arra, hogy megbeszélje fiával a történteket:

“Nagyon bánt, hogy már nincs kapcsolatom a fiammal. Remélem, egyszer ez megváltozik. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Soha nem volt alkalmam megmagyarázni azt, ami történt, mert soha nem néztünk szembe egymással. Csak megszakította velem a kapcsolatot. Egy bizalmas forrásból tudom, hogy tudott a kapcsolatunkról. Szeretném, ha tudná, hogy sajnálom, de Mackenzie nem volt vele boldog. Most ebben az új kapcsolatban viszont az.

Mackenzie is hasonlót mondott: “Soha nem szembesített minket. Csak szakított és mondta, hallotta, hogy megcsaltam, de azt már nem, hogy kivel. Azt mondta, hogy a kapcsolatunk nem vezet sehova és egyikünk sem boldog benne. Nem tűnt mérgesnek, nem dühöngött, sőt nyugodt volt. Ezek után azt hallottam, hogy mégis tudott rólam és az apjáról.”

“A bátyám úgy döntött, hogy nem beszél többé velem, amiatt, amit tettünk. Senkit sem akartunk megbántani. Szeretném, ha az exem és az anyukája tudnák, hogy nagyon sajnálom a történteket.”

Mackenzie és Jeff azon dolgoznak, hogy közös otthont vásároljanak maguknak. Terveik között szerelem a házasság is. Állításuk szerint nem zavarja őket a köztük lévő korkülönbség, sőt épp ellenkezőleg, így kiegészítik egymást.

Ti mit gondoltok erről?

Ezek is érdekelhetnek