2022 május 23 hétfő
KezdőlapCelebWill Smith mindenkit az utcán alvásra buzdít - A színész hajléktalan embereknek...

Will Smith mindenkit az utcán alvásra buzdít – A színész hajléktalan embereknek szeretne pénzt gyűjteni

-

A “The World’s Big Sleep Out” nevű eseménynek Will Smith és Helen Mirren az arca. Egy millió hajléktalannak gyűjtenek pénzt szerte a világon.

“Gondolj bele, hogy mit jelent számodra az otthon. Nekem az otthon egyet jelent a beszélgetéssel, egy olyan hely, ahol együtt van a család, és nekem ez az otthon legcsodálatosabb része. De a világon több, mint 100 millió olyan ember van, akik nem rendelkeznek saját otthonnal” – mondta a jótékonysági videóban a színész.

A rendezvény december hetedikén lesz, a cél pedig az, hogy ötvenezer ember aludjon az utcán, ezzel pedig fel akarják hívni a világ figyelmét a hajléktalan emberekre. Az eseményen résztvevők saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy milyen a hajléktalan emberek helyzete, főleg a hideg téli napokon. Az előzetes tervek szerint a világ ötven városában szerveznek ilyen megmozdulásokat.

Az akció része lesz továbbá, hogy Will Smith New Yorkban esti mesét is olvasni fog a résztvevőknek, emellett pedig akusztikus koncertekkel is szórakoztatják majd őket.

Ezek is érdekelhetnek