2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekZseniális módon buktatta le barátját egy nő - Azt állította, hogy egzotikus...

Zseniális módon buktatta le barátját egy nő – Azt állította, hogy egzotikus autókat néz, de ez hazugság volt

-

Egy fiatal lány megosztotta az internet felhasználókkal, hogyan buktatta le a párját. Biztos Te is megtapasztaltad már legalább egyszer életed során, milyen mikor kiderül, hogy a tulajdon párod szemrebbenés nélkül a képedbe hazudik. Egyáltalán nem kellemes pillanat, sőt egyenesen megalázó és kiábrándító. Ilyenkor két lehetőség van, vagy szemet hunysz felette, vagy véget vetsz a kapcsolatnak még akkor is, ha csak egy “aprócska” dologról kamuzott. Cikkünk főszereplője zseniális módon buktatta le barátját, amiért hiányos öltözetű hölgyek képét nézegette a telefonján.

Nemes egyszerűséggel a lábához fogott egy kompakt tükröt, mely tökéletes szögben állt ahhoz, hogy mindent lásson, amit a párja csinál a készüléken. A barátja mit sem sejtve bikinis lányok képeit pörgette, majd mikor megkérdezte a barátnője, hogy miket nézeget ilyen bőszen, azt válaszolta különleges és egzotikus autókat. Tiffany tisztában volt azzal, hogy közel sem ez az igazság.

Hogy még nagyobb csattanója legyen a lány videóra vette az egészet, majd feltöltötte TikTokra. Videóját eddig 15,6 millióan tekintették meg. Mikor Tiffany arra kérte a párját, hogy mutassa meg neki, milyen autót nézeget. A srác minden további nélkül átváltott egy másik lapra, ahol valóban egy kék autó képe volt, majd megmutatta Tiffanynak. Azzal a lendülettel azonban, ahogy visszafordítja magához, újra a bikinis lányok fotóit hívja elő.

Ahogy ráközelít egy piros bikinis lány képére, barátnője egyből megszólal:

“Hű az a pirosban nagyon szép.”

Ekkor a barátja döbbent arccal nézett a feje fölé és látta, hogy barátnője egy tükröt tart a lábával. Döbbent arckifejezése elég árulkodó volt.

@tiffanykristenxo

What should I do guys ? ##cheater ##cheatersgetcaught ##comedy

♬ Oh No – Kreepa

A lány posztja nagy vitát váltott ki az emberek között, mivel egyesek úgy vélték ezzel a megmozdulással megcsalást követett el, míg mások azt mondták semmi rosszat nem tett.

“Omg, ahogy megőrizted a nyugalmadat. Elképesztő volt. A kéjvágy ugyanolyan, mint a megcsalás” – írta az egyik felhasználó.

“Azoknak üzenem, akik azt mondják, hogy ez nem megcsalás, hogy néhány ember számára az. Különböző embereknek különböző határaik vannak, és más dolgokat, tekintenek megcsalásnak.”

Mások azonban nem értettek egyet, egy illető ezt írta: “Nem értem, hogy a többi lány miért annyira dühös, ha a srácok lányok képeit nézegetik egy NYILVÁNOS APP-on??? Tényleg ennyire bizonytalanok vagytok?”.

“Én vagyok az egyetlen nő itt, akit nem zavar, ha a férjem ilyen dolgokat nézeget?”.

Ti mit gondoltok? Szerintetek ez megcsalás volt?

Ezek is érdekelhetnek