Ajda Pekkan a 70-es években szerzett magának hírnevet Törökországban, először sorozatokban tűnt fel színésznőként, később pedig énekesként robbant be 1980-ban még az Eurovíziós Dalfesztiválon is feltűnt török színekben. A most 71 éves énekesnő népszerűsége azóta is töretlen, 2009-ben a New York Times például Cherhez hasonlította.
Napjainkban viszont nem a tehetsége miatt figyeltek fel rá hanem a hihetetlenül fiatos külseje miatt. Akár több évtizedet is letagadhatna a korából, így mindenki arra kíváncsi, hogyan csinálja. Ajda egy török magazinnak árulta el, hogy mi a titka: rendszeres edzés, mellimplantátum, svájci öregedésgátló-szépítő kúrák és egészséges életmód.
Ezek tartják formában, na meg a kebab és a hal elmondása szerint ugyanis ezt a két ételt szereti a legjobban. Instagramján több, mint 400.000 követője van, így bárki figyelemmel kísérheti a hétköznapjait.
Elmondása szerint rengeteg vizet iszik, és minden reggelt egy gyömbért, citromot és mézet tartalmazó itallal indít.
Ezen a képen Ajda Pekkan és az egyik volt osztálytársa látható…