12 világsztár, akik jó időre eltűntek a reflektorfény elől

- Hirdetés -

Rengeteg színészt ismerünk, akiknek egyetlen szerepe hozta meg a kívánt sikert. Ugyanakkor nem biztos, hogy ez a legjobb, ami történhetett velük, hisz a film vagy sorozat szereplőjének karakterétől nehéz megszabadulni. Akaratlanul is beskatulyázzuk őket abba az egy szerepbe. Olyan sztárokat mutatunk most meg, akik annak idején elrabolták a szívünket szerepükkel, de hosszú időre eltűntek a nyilvánosság elől, nem láthattuk őket a filmvásznon.

Bizonyára mindannyian emlékszünk a Jennifer Grey által alakított Babyre a Dirty Dancingből. A nők 90%-a századszorra is képes megnézni a filmet, amelyben Patrick Swayze oldalán tündököl. Talán hirtelen nem is jutna eszünkbe egy másik film címe, amelyben szerepelt.

Edward Furlong (Terminátor 2.)

- Hirdetés -

Robert Patrick (Terminátor 2.)

Jason Mewes (Jay és Néma Bob visszavág)

Ashley és Mary-Kate Olsen (Kettőn áll a vásár)

- Hirdetés -

Carrie-Anne Moss (Mátrix)

Mark Hamill (Csillagok Háborúja)

Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme)

- Hirdetés -

Mischa Barton (Narancsvidék)

Jack Lloyd (Csillagok Háborúja 1. rész)

Wesley Snipes (Penge)

Macaulay Culkin (Reszkessetek betörők)

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!