Kristen Stewart éjfekete szettben villantotta meg combjait

- Hirdetés -

Karl Lagerfeld halála óta nemcsak csapata, hanem a múzsák is biztosítják az állandóságot a Chanel márkánál, hisz a francia divatház bemutatóján nagyrészt ugyanazok a hírességek jelentek meg az első sorokban és a kifutón, mint Kaiser Karl idejében.

A kollekció bemutatójáról nem hiányzott Kristen Stewart, aki talán a legvalószínűtlenebb Chanel-lány. A színésznő ugyanis bemutatta, hogy lehet a punk a high fashion része.

Kristen úgy öltözött, mintha egy dark wave zenekar koncertjére készült volna, nem pedig egy exkluzív divateseményre. Igaz, hogy a színésznő tetőtől talpig Chanelt viselt. Az Alkonyat sztárja nagyon dögös, éjfekete, forrónadrágos szerelésben villantotta meg combjait.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!