Gyors lehűléssel és viharos erejű széllel érkezik a hidegfront szombaton

- Hirdetés -

Ismét hétvégére hűl le az idő, búcsút inthetünk a strandolásnak.

2014 03 Gyors lehűléssel és viharos erejű széllel érkezik a hidegfront szombaton
Red umbrella floating in storm clouds

Szombaton északnyugat felől érkezik a hidegfront, ami véget vet a kánikulának. Az északnyugati szél viharossá fokozódik, a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén már a kora esti óráktól előfordulhat zápor, zivatar.

Addig 26-36 fokra számíthatunk, de nagyon rövid idő alatt 10-15 fokkal esik majd a hőmérséklet.

- Hirdetés -

A heves, viharos szelet 70-80 km/órás széllökések kísérik. A hirtelen érkező hidegfront az arra érzékenyeknél akár migrénes fejfájást is okozhat.

zivatararadatmagyar768 20200428 Gyors lehűléssel és viharos erejű széllel érkezik a hidegfront szombaton

Az éjszaka folyamán többfelé várható eső, néhol zivatar is. Vasárnap reggelre nyugaton már felszakadozik a felhőzet, napközben pedig tovább csökken. A déli óráktól már a középső országrészben is csökken a felhőzet, délután keleten is megszűnik a csapadék. Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, helyenként záporesővel. A szél továbbra is erős marad.

A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16 fok között, míg a legmagasabb hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

- Hirdetés -
4 15 Gyors lehűléssel és viharos erejű széllel érkezik a hidegfront szombaton

Hétfőn és kedden már napos időre számíthatunk, amit gomolyfelhő-képződés zavarhat meg, de jelentős mennyiségű csapadék már sehol sem várható.

Hétfőn az északias szél élénk lesz, de a hét második napjára már mérséklődik a légmozgás. Hétfőn 21 és 26 fokot, míg kedden 22 és 27 fokot mérhetünk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!