A nevelők kiszedték a kisgyerekek szemöldökét a bölcsődében. Az anyukák őrjöngenek.

- Hirdetés -

Amikor a gyermekeinket elvisszük az óvodába vagy bölcsibe, akkor abban bízunk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban van. Szakértő, tanult emberek kezében, akik arra szakosodtak, hogy a lehető legjobban ellássák a picinyeinket, miközben érdekes és kreatív foglalkozásokat tartanak nekik. Manapság sok helyen kell mindkét szülőnek dolgoznia, így nem lehetnek a gyerekeikkel. Néha jó is, ha egy picit a szülő magával is foglalkozhat, illetve a házimunkák is könnyebbek, ha nem kell még a gyerekre is figyelnie. Azonban arra senki nem számított, hogy a gyereke egy kozmetikai beavatkozáson esik át a nap folyamán.

Ez történt a washingtoni Pasco-ban, ahol a nevelők úgy gondolták, hogy a gyerekek szemöldökét meg kellene igazítani.

Gienda Maria Cruz egy kisfiú édesanyja, akinek a fiának kiszedték a szemöldökét az bölcsődébe. Erről fotókat is készített és közzétette a Facebookon.

- Hirdetés -

Előtte:

Közzétette: Glenda Maria Cruz – 2018. február 2., péntek

Utána:

Közzétette: Glenda Maria Cruz – 2018. február 2., péntek

Ez manapság egy teljesen természetes eljárás a felnőttek körében. Sőt, valljuk be, hogy egyetlen ember sem szeret „farkasember” szemöldököt növeszteni. A nők pláne kényesek erre. Ellenben egy kisgyerek esetében még túl korai ilyesféle „beavatkozás”. A szülők természetesen őrjöngenek.

- Hirdetés -

Nem tudom, hogy a többi anyuka, hogy reagálna erre, ha az ő kicsinyével történne ilyesmi. Én mikor végeztem a munkával, elmentem felvenni a lányomat és azt vettem észre, hogy piros nyomok vannak a két szemöldöke között. Először azt hittem, hogy csak beütötte, vagy megdörzsölte, de nem… Ezek a nők úgy döntöttek benn, hogy kiszedik a kislányom szemöldökét.

Ezeknek a Facebook bejegyzéseknek hála kiderült, hogy nem csak két kisgyermek esett áldozatul a nevelőknek.

Glenda, a kislány édesanyja azonnal felvette a kapcsolatot a bölcsőde vezetőjével, de ahelyett, hogy megbizonyosodhatott volna, hogy ilyen nem fordul elő többet, vagy esetleg megbüntetik a felelősöket még őt nevezték hazugnak.

- Hirdetés -

A lányommal karöltve mentem be az igazgatónőhöz, aki az arcomba nevetett és hazugnak nevezett. Én vagyok a lányom anyja és ezeknek az embereknek semmi joguk sincs hozzányúlni.

Az anyák már szervezkednek, hogy együttes erővel torolják meg az önkényes nevelők tettét.

Alapvetően ez nem egy halálos eljárás. Sőt! Vélhetőleg nem lesz a gyermeknek semmi baja, de az anyukákat aggasztotta, hogy a gyerek még az sem engedte szívesen, hogy megvizsgálják a kipirosodott bőrt a szemöldökük helyén. Ebből következtetnek arra, hogy vélhetőleg a kisgyerek cseppet sem élvezte az eljárást. Innen nézve bizony nem volt szép dolog, hogy ezt tették. Egy kisgyereknek nincs szüksége arra, hogy a szemöldökét igazgassa bárki. Majd eljön annak is az ideje. Felesleges ilyen korán kitenni egy gyereket egy olyan kezelésnek, melyre még a meglett férfiak is sziszegnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!