Richard Gere kisfia egy tündéri hajas baba – Alexander februárban már két éves lesz

- Hirdetés -

Richard Gere 1949. augusztus 31-én látta meg a napvilágot Philadelphiában. Az amerikai színész idén ünnepelte 71. születésnapját. Gere már kétszer volt nős, mielőtt elvette volna jelenlegi feleségét, Alejandra Silvát. 1991-ben Cindy Crawford, modellel kötött házasságot, akitől négy évvel később elvált, majd Carey Lowell-t vette el 2002-ben, akitől egy kisfia is született, aki a Homer nevet kapta. 2013-ban úgy határoztak, hogy külön utakon folytatják. 2014-ben a színész megismerkedett Alejandrával, akit 2018-ban, titokban vett feleségül.

Alejandra 33 évvel fiatalabb a Micsoda nő! sztárjánál, de a korkülönbség sosem akadályozta őket. Házasságkötésük óta családot is alapítottak, ugyanis 2019 februárjában Alejandra egy kisfiúval ajándékozta meg a színészt. 2020 áprilisában pedig bejelentették, hogy még egy kisfiúval bővült a család. A kicsi nevét azóta se hozták nyilvánosságra és nem is nyilatkoztak róla.

A sztárvilágban sokan posztolnak csemetéikről a különböző közösségi oldalakon, ám Richard Gere és felesége nem híve ennek. Igyekeznek zárt ajtók mögött élni magánéletüket, hétköznapjaikról csak alig-alig számolnak be. Nem is a színész, hanem felesége mutatta meg a nagyvilágnak a kis Alexandert, idén ősszel. A kisfiú jövőre már két éves lesz. A boldog anyuka a kertben kapta lencsevégre gyermekét, aki egy hatalmas tökkel foglalatoskodott éppen. A kicsi arca sajnos nem látszik a fotón, de dús, szőke haja láttán a rajongók elolvadtak.

- Hirdetés -

„Richard sokkal boldogabb életének ebben a szakaszában, mint valaha. Elköteleződött, magabiztosan éli a mindennapjait, és azzal foglalkozik most már, amit tényleg szeret. A buddhizmus gyakorlása és a humanitárius munka teljesen átalakította, és olyan filmeket készíthet, amelyek tetszenek neki” – nyilatkozta egy a színészhez közel álló személy. A 71 éves Gere is többször elmondta, hogy Alejandra oldalán érzi magát igazán teljesnek. Mellette valóban önmaga lehet és még soha nem volt boldogabb.

Nemcsak Richard Gere-nek, hanem Alejandrának is van már egy gyermeke, Albert, aki előző kapcsolatából született 2012 decemberében.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!