Szívszorító videó került elő az elsüllyedt indonéz tengeralattjáró legénységéről

- Hirdetés -

A KRI Nanggala-402 német gyártmányú tengeralattjáró múlt héten szerdán tűnt el ez idáig rejtélyes okokból, fedélzetén az 53 tagú legénységgel.

Egy torpedó gyakorlatot kellett volna teljesíteni a hajónak, de valami balul sülhetett el és 700 méteres mélységbe süllyedt. Az indonéz haditengerészet szóvívője, Julius Widjojono admirális szerint ezt a tengeralattjárót 250 és 500 méteres. Ekkora mélység már túlságosan veszélyes a járműnek.

A 44 éves tengeralattjáró egyike Indonézia 5 darabos flottájának. Az energiaellátás megszűnése után még három napig tart ki az oxigén. Ez a határidő szombaton lejárt. A keresésben 5 másik ország is részt vett. Ausztrália, India, Malajzia és az Egyesült Államok is küldött egy kereső-repülőgépet.

- Hirdetés -

Egyes jelek arra engednek következtetni, hogy a hajótest megsérült. Azon a területen egy olajfoltot azonosítottak a vízen, valamint különböző használati tárgyak is a felszínre kerültek. Egy a tengeralattjáróról származó olajos tartályt és több imaszőnyeget is megtaláltak. Ezen bizonyítékok alapján kijelenthető, hogy a tengeralattjáró elsüllyedt.

A tengerészek családtagjai még mindig reménykednek, hogy életben találják a szeretteiket, melyre az esély már réges-régen nulla.

Azóta nyilvánosságra került egy videó, melyen az elsüllyedt tengeralattjáró legénysége énekel egy búcsúdalt. A felvételt néhány héttel ezelőtt készítették az egyik parancsnok távozását követően.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!