Arra bíztatta gyermekét a Youtuber mami, hogy sírjon a kiskutyája betegsége miatt – Videó

- Hirdetés -

Az internet, a social média ma már szerves részét képezi a mindennapjainknak. Egyeseknek jobban, míg másoknak kevésbé. Azok, akik aktívan tevékenykednek benne tudják milyen lehetőségeket rejt. Ám az éremnek két oldala van. Aki vállalja az arcát és a nevét a nyilvánosság előtt, ne adj isten még hirdet is valamit, annak szembe kell néznie azzal, hogy lesznek imádói és utálói is. Az ilyen embereknek jól meg kell gondolniuk, hogy mit posztolnak ki, és azt is, hogyan fogalmaznak. A legtöbb videó, ami az emberek csatornájára felkerül általában már megvágott állapotban tekinthetők meg, ám az egyik youtuber mami véletlenül vágatlanul osztotta meg a videóját, mely nagy felháborodást keltett.

4 12 Arra bíztatta gyermekét a Youtuber mami, hogy sírjon a kiskutyája betegsége miatt - Videó

A 30 éves Jordan Cheyenne teljes egészében, vágatlanul osztotta meg saját youtube csatornáján, ahogy noszogatja saját fiát arra, hogy sírjon. Ez annak apropóján történt, hogy a család kiskutyájánál parvovírust állapítottak meg, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel nem fog már sokáig élni.

A hír hallatán az édesanya kapva kapott az alkalmon, hogy ő és fia bánatát megörökítse és megossza követőivel. A videó címe a következő volt: „Összetört a szívünk” a probléma csak az volt, hogy a felvételen az édesanyán közel sem ezt lehetett látni.

- Hirdetés -
1 2 Arra bíztatta gyermekét a Youtuber mami, hogy sírjon a kiskutyája betegsége miatt - Videó

Chayenne a történte elmesélés után odafordult fiához, majd azt mondta neki „Gyere ide, gyere közelebb. Közelebb, tedd ide a fejed, most csinálj úgy mintha sírnál.” A legelszomorítóbb, hogy a gyermek valóban sírt kiskutyája miatt, mert nem akarta elveszíteni, tehát az ő könnyei és bánata valóban őszinte volt.

Itt az ominózus felvétel:

A videó láttán nagyon sok negatív komment érkezett, ahol az emberek felháborodásukat fejezték ki. Nem sokkal később Chayenne letörölte a felvételt, majd egy bocsánatkérő videót tett fel, melyben elmondja, hogy mennyire sajnálja, hogy ezt tette fiával.

- Hirdetés -

„Undorodom attól, ahogy viselkedtem, és erre semmilyen mentség nincs. Rettenetes dolog volt tőlem. Tiszta szívemből szeretem a fiam, és örökre bánni fogom, hogy ezt tettem vele.”

2 1 Arra bíztatta gyermekét a Youtuber mami, hogy sírjon a kiskutyája betegsége miatt - Videó

A kommentelők között volt, aki a következő szöveget fogalmazta meg a videó alá:

“Egyetlen gyermekkel sem lenne szabad így viselkedni. Lehet, hogy ön kimerültségében tette ezt, de biztos vagyok benne, hogy a fia még kimerültebb volt!” – írta az egyik.

- Hirdetés -
3 15 Arra bíztatta gyermekét a Youtuber mami, hogy sírjon a kiskutyája betegsége miatt - Videó

“Komolyan ez vicc. Igazából azt sajnálod, hogy rajtakaptak, nem pedig azt, amit a gyerekeddel műveltél.”

Később a nő már az egész youtube csatornáját törölte és állítása szerint azért, hogy sokkal több időt tudjon fiának szentelni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!