Alakja miatt egyesek „félig lónak, félig nőnek” nevezik. A pasik azonban odáig vannak érte…

- Hirdetés -

Ki ne ismerné Kim Kardashiant. A hátsóját szinte minden létező férfi ismeri. Széles csípő, nagy popsi, de a pasik odavannak érte. Így megy ez a világban. Most egy olyan nőt hoztunk, akinek az alakja igazán meglepő.

A férfiak egy része teljesen oda van érte? Mások szerint pedig kifejezetten csúnya. Nekünk, nem tisztünk efelől döntést hozni, így Rátok bízzuk.

Ami egyből feltűnik az a gyönyörű arca. Nem kérdés, hogy mesésen szép lány és még a fent említett celeb is irigykedhet a fiatalos üde pofijáért.

- Hirdetés -

A meseszép orvostanhallgató már több mint 607.000 követőt halmozott fel az Instagram-fiókjában. Az ott jelenlévők többsége csodálja az alakját és a szépségét, bár egyes hozzászólásokban azért éles kritikák is becsusszannak.

A kritikusai egy kentaurhoz hasonlítják. Vagy egyszerűen félig nőnek, félig lónak nevezik. Ez abból fakad, hogy a lánynak kb. darázsdereka van, de a csípője meglehetősen széles a popsijával együttvéve.

Azt nem lehet mondani, hogy Mindy csúnya lenne. Tegyük hozzá, hogy egyáltalán nincsenek csúnya nők. Minden nő csodaszép, csak meg kell találnia a párját, aki mindezt értékeli.

- Hirdetés -

Addig is nézzünk pár fotót Mindyről és döntsétek el Ti, hogy hova tennétek azon a bizonyos skálán?!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!