A 23 éves lány azt hitte, hogy ikrekkel terhes. A következő ultrahangon, azonban kiderült az igazság

- Hirdetés -

A 23 éves szerelmespár rendkívül boldog volt, amikor kiderült, hogy néhány hónap múlva szülők lesznek. Erre azonban biztosan nem számítottak.

Alexandra Kinova és vőlegénye, Antonio Csehországban élnek. Mindketten 23 évesek voltak, amikor kiderült, hogy Alexandra terhes. Az életük fenekestől felfordult a hír hallatán. Ráadásul az ultrahangos vizsgálatok újra és újra meglepték őket.

A lány hasa riasztó ütemben nőtt, így különösebb meglepetés nélkül vették az információt, hogy ikreik lesznek. A pár egyébként is több gyerekről álmodott, szóval úgy voltak vele, hogy ezt egy füst alatt letudják. Bíztak benne, hogy nem egyforma lesz a gyerekek neme, így ilyen téren semleges dolgokkal rendezték be a babaszobát.

- Hirdetés -

Aztán jött a következő ultrahang vizsgálat…

Az orvos szeme elkerekedett, amikor meglátta a felvételt. Nem egy, hanem legalább négy gyereket látott Alexandra pocakjában. Végül, nagy nehezen sikerült összeszámolni őket. Öten voltak. Amikor az orvos elfordította a monitort, hogy az anya mindent tisztán lásson és elkezdték számolni az apró testeket, a lány szó szerint elsírta magát.

Egyrészt boldog volt. Boldogabb, mint eddig bármikor az életében, azonban aggódott is. Hogyan tud felnevelni öt gyermeket egyszerre?

- Hirdetés -

A gyerkőcök helyzetéből adódóan az orvosok nehezen tudták megállapítani a gyerekek nemét, de a szülőket ez nem zavarta. Egyetlen dolog érdekelte őket, a babáik egészsége.

Végül, öt teljesen egészséges baba jött a világra. Négy fiú: Deniel, Michael, Alex és Martin és egy lány, Terezka.

Bár az ötösikrek szülei igazi sokként élték meg az egész terhességet, de mára a babáik jelentik számukra az egész világot.

- Hirdetés -

Érdemes megjegyezni, hogy az ötösikrek fogantatásának esélye 1: 47 000 000-hez, és még kisebb az esélye annak, hogy mindannyian túlélik a születést. Így nyugodtan vehetjük ezt a helyzetet igazi csodaként. Gratulálunk és a legjobbakat kívánjuk!

Így néznek ki ma!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!