Baukó Éva ismét egy forró fotóval kényeztette a rajongóit

- Hirdetés -

Baukó Éva is egy olyan magyar celeb, aki hol balhézik valamit, hol pedig próbál elcsábítani minket. Most az utóbbit választotta.

Éva 1983-ban született. Először a Bár 2.0 című műsorban láthattuk, majd 2010-ben a Való Világ negyedik évadában lett villalakó. Egészen a dobogóig jutott. Harmadik helyet szerezte meg Alekosz és Jerzy mögött.

Ezután 2014-ben bezsebelt egy második helyezést a Celeb vagyok ments ki innen című vetélkedőműsorban. A rá következő évben az Ezek megőrültek műsorban szerepelt.

- Hirdetés -

Éva hostesskedik és modellkedik is.

Legutóbb az RTL Klubnak üzent hadat azzal, hogy idő előtt elárulta a Survivor, Nyerő páros és A Konyhafőnök VIP győztesét. Ezzel hatalmas felháborodást okozott.

Kezdetben azt hitte mindenki, hogy csak a levegőbe beszél, de végül kiderült, hogy igaza volt.

- Hirdetés -

Persze, nem ezért szeretik őt a rajongói, hanem azért mert időről-időre posztol egy dögös fotót magáról.

Legutóbb egy szál törölközőben pózolt és ezt a fotót töltötte fel a közösségi oldalra, mindenki legnagyobb örömére.

Emellé még a többi celebet is ostromolja a kijelentéseivel. Nem egy hírességgel rúgta össze a port. Ennek is köszönhető, hogy nem nagyon kap már szerepeket a tévében. Az ilyen húzásaival elbukja a szerepeket.

- Hirdetés -

Kénytelen pikáns fotókkal a köztudatban maradni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!