20 éven át nem mosott fogat. Ez lett az eredménye…

- Hirdetés -

Ráadásul mindennél jobban szereti a gyorsételeket és a cukros üdítőket…

Minden normális szülő arra neveli a gyermekeit, hogy vigyázzon a fogaira. A fogmosás rendkívül fontos. Persze, gyerekként duzzogtunk, amikor be kellett vonulnunk a fürdőszobába, de jó esetben, a korral ezt is beláttuk. Egyrészt egy ember igényessége nagyban lemérhető a fogai állapotáról, másrészről meg, mindenki pontosan tudja, hogy egy komolyabb fogászati beavatkozás ára már lassan csillagászati összeg.

Ez a fiatalember azonban, nem foglalkozott a fogaival egy cseppet sem, és meg is lett az eredménye.

- Hirdetés -

Jay 21 éves korában tűnt fel a Kínos testek című műsor egyik epizódjában. Ebben bevallotta, hogy soha nem foglalkozott a fogaival. Nem láttak azok fogkrémet, fogselymet kb. 20 éven keresztül.

Az évek során rengeteg gyors ételt ettem, sok szénsavas üdítőt ittam, és nem igazán vigyáztam rájuk, – nem igazán mostam meg őket, nem használtam fogselymet vagy ilyesmit” – mondta a férfi

Jay fogai egyre inkább mentek tönkre, ő pedig egyre jobban félt fogorvoshoz menni, szóval hagyta az egészet…

- Hirdetés -

Idővel összeszedte a bátorságát és hagyta, hogy a műsor fogorvosa megvizsgálja. A férfi fogait rengeteg fogkő, megkövesedett ételmaradékot borítják. Ahhoz, hogy egyáltalán megvizsgálni meg tudják a fogait, egy asszisztensnek speciális szerrel kellett kezelnie őket, amely eltávolította a lepedék egy részét, és így lehetett csak felmérni a helyzetet.

A CT-vizsgálat kimutatta, hogy 11 fogát ki kell húzni. A fogai nagyja teljesen tönkrement, de az állkapcsa elég egészséges ahhoz, hogy implantátumot kaphasson.

A beavatkozás előtt meg kellett ígérnie az orvosnak, hogy elkötelezi magát a fogmosás mellett és csökkenti a cukros üdítők fogyasztását.

- Hirdetés -

Íme a végeredmény….

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!