A legtöbb országnak van legalább egy olyan étele, amitől a többi népek gyomra felfordul. Képzeljétek! Nekünk magyaroknak van ilyenből öt is!
Pacalpörkölt
Igazából a legtöbb férfi nem érti, hogy mi ezzel a probléma. Pláne, ha egy kis csülökkel is fel van turbózva. Kimosott gyomor. Fene tudja. Igazából a pacalpörkölt esetében fennáll a „vagy szeretjük, vagy utáljuk” megkülönböztetés.
Szalontüdő
Ez sem egy hétköznapi étel. A színe és az állaga is eléggé furcsa. A magyarok számára sem mindennapos. Néha azonban jól esik…
Hagymás vér
Disznóvágás, baromfivágás idején kihagyhatatlan. A sült vér minket, magyarokat is megoszt. Ráadásul eléggé nehéz étel, szóval jó ha van nálunk egy Bilagit.
Kocsonya
Megdermedt leves. Egy köröm, fül, porc, bőrdarabka gyönyörű dísz a tetején. A külföldiek talán ettől ijednek meg a legjobban. Máshol is esznek aszpikos dolgokat, de a mi verziónk kicsit extrém.
Édes tészták
Az olaszok néznek nagyon furcsán ránk, amikor meglátják a grízes tésztát (darás mácsik). Pláne, ha még megdurrantjuk egy kis dzsemmel és porcukorral.
Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!