A szerelmesek együtt ugrottak a mélybe. Íme a szívszorító utolsó fotóik…

- Hirdetés -

Az eltérő irányultság és az ebből fakadó elfogadás hiánya elképesztő tragédiához vezetett. Tragédia, amely két fiatal halálával végződött. A szerelmesek együtt ugrottak a mélybe…

A szerelmes pár együtt ugrott a mélybe

kep 2022 10 31 113511346 A szerelmesek együtt ugrottak a mélybe. Íme a szívszorító utolsó fotóik...

Egy fiatal örmény meleg pár, Arsen és Tigran kirándulni indult Jereván fővárosába. Október 21-én, pénteken mindketten fotókat tettek közzé a közös utazásról. Boldognak tűntek. Egy 16 éves fiú és pár évvel idősebb párja csókolóztak, ölelkeztek és a szerelmüket szimbolizáló, hozzáillő jegygyűrűkkel kérkedtek. A képeket a „Happy End” címmel töltötték fel. Arra azonban senki sem számított, hogy ez lesz a búcsúbejegyzésük. Néhány pillanattal később Arsen és Tigran öngyilkos lett.

Halálba kergette őket a család gyűlölete. A szülők nem fogadták el a kapcsolatukat

A helyi lap szerint Arsen és Tigran azért végzett magával, mert a fiúk családja nem fogadta el orientációjukat. Voltak olyanok is, akik halálosan megfenyegették őket.

- Hirdetés -

Ezeknek a fiatal férfiaknak még annyi évük lett volna hátra, de intoleranciájuk miatt úgy döntöttek, megteszik ezt a tragikus lépést. Az LMBT-emberek jól ismerik a család és a társadalom elszigeteltségének és meg nem értésének érzését. Ez a tragikus eset ismét bebizonyítja, hogy Örményországban még messze nem olyan elfogadó, mint Európa

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!