KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem…

- Hirdetés -

Hatalmas bulit csapott a gyógyíthatatlan beteg Lajcsi!

h1JktkpTURBXy9iN2ViNDZhMmU1NGUzN2Y2ZDNhM2NhMDEwOWQwNTE5NS5qcGeRlQLNA6UAwsM KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem...

Lajcsinak február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia a másodfokú, jogerős ítélet alapján, de halasztást kért. Egészségügyi állapotára hivatkozott. Mivel a bíróság a kijelölt időpontig nem tudott dönteni, ezért „intézkedett a büntetés megkezdésének függőben tartásáról

maxresdefault 1 KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem...

Lajcsi a Tények Pluszban beszélt arról, hogy annyira súlyos egészségügyi problémával küzd, ami egész hátralévő életében kísérni fogja.

- Hirdetés -

– Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék – nyilatkozta Lajcsi.

1 KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem...

Tőle hallottam a megsemmisítő diagnózist. Hogy pontosan mi a betegségem, azt nem szeretném elmondani. Annyit közölhetek ezzel kapcsolatban, hogy mindent befolyásol a hátralévő életemben. És még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem. És, hogy őszinte legyek, nagyon szeretnék még sokáig levegőhöz jutni. – nyilatkozta az orvosszakértő megállapításáról.

20151016lagzi lajcsi galambos lajos18 KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem...

Furcsa mód február 18-án szombaton egy órás koncertet adott az alföldi Biczó csárdában. Háromszáz vendéggel énekelt, táncolt együtt a trombitás.

B0 KÜLÖNÖS: Lajcsi a börtönhöz nagyon beteg, de a fellépésekhez nem...

Szerintem több mint egy órát énekelt, de pontosan nem tudom, nyilván nem az órát néztem. A program esküvő volt, persze nem igazi, de minden ugyan úgy zajlott. Volt menyasszony, vőlegény és lagzis menü. Lajcsi a fellépésével megkoronázta a „lakodalmat”. Közben elmondta, hogy bármit is hallunk elmaradó fellépésekről, ne higgyük el, mert ő mindenhol ott lesz. Például nagyon készül a március 11-i, tatabányai koncertjére. – Óriási bulit csinált, szerencsére egyáltalán nem látszott Lajcsin, hogy beteg. – nyilatkozta a blikknek Katalin, aki a zenésszel együtt mulatta át az egész éjszakát.

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!