Ő lett az év legszexibb nője! Elképesztő neveket utasított maga mögé…

- Hirdetés -

Olyan neveket utasított maga mögé, mint Margot Robbie vagy Ana de Armas

kep 2023 04 18 180331017 Ő lett az év legszexibb nője! Elképesztő neveket utasított maga mögé...

A Maxim magazin Ashley Graham plus size modellt választotta idén a legszexibb nőnek. A lap minden évben csinál egy összeállítást a legvonzóbb nőkről. Ashley olyan hölgyeket utasított maga mögé, mint Margot Robbie, Ana de Armas vagy épp Lily-Rose Depp.

kep 2023 04 18 180320763 Ő lett az év legszexibb nője! Elképesztő neveket utasított maga mögé...

„Úgy is tekinthetünk bárki alakjára, méreteire, nemére, etnikumára és korára, mint az adott személy részére, az ilyesfajta dolgoknak tehát nem kell negatívnak vagy pozitívnak lenniük”

- Hirdetés -

„Ez olyasmi, amit könnyen megérthetünk, így nem szükséges, hogy állandóan beszédtéma legyen. A testünk mindig változik, mindig átalakul. És a saját testemet eszközként használom ahhoz, hogy beszélhessek ezekről az érzésekről” – nyilatkozta a híresség

A Maxim magazin szerint Ashley remek inspirációs forrás. Üde színfolt a divatiparban.

Instán több mint 20 millió követője van.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!