Elege lett! Ezért akart végezni magával a megvakított kemecsei édesanya

- Hirdetés -

Öngyilkosságot kísérelt meg a megvakított kemecsei édesanya!

Tönkrement az élete annak a nőnek, akit volt párja brutálisan megvert és mindkét szemét kinyomta. Lakatos Gabriella önmagát hibáztatja szerettei nehézségeiért, ezért múlt héten begyógyszerezte magát. A nő életét a testvére mentette meg.

kep 2023 05 03 195256851 Elege lett! Ezért akart végezni magával a megvakított kemecsei édesanya

Lakatos Gabriella egykor Gy. Attilával járt, ám kapcsolatuk kudarcba fulladt. A férfi nem akart szakítani, ezért elrabolta a nőt. Gabriella megszökött és feljelentést tett. A férfi megpróbálta rávenni, hogy vonja vissza a vallomást, de Gabriella nem akarta. Erre Attila bedühödött és mindét szemére megvakította a nőt.

- Hirdetés -
kemecsei Elege lett! Ezért akart végezni magával a megvakított kemecsei édesanya

Testvére azóta gondozza a lányt.

A testvérem egy egész üvegcse gyógyszert bevett, de szerencsére ezt észrevette az édesanyánk, így meg tudtam menteni Gabica életét – nyilatkozta a Borsnak Róbert, Gabriella bátyja.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!