Lajcsi máris elhagyta a baracskai börtönt…

- Hirdetés -

Alig egy hete vonult be a sztár, de már ki is jött onnan…

Egy hete vonult börtönbe a mulatóssztár, hogy elkezdje a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amelyet víz-, áram- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Először, egészségügyi állapotára hivatkozva halasztást kér, ám azt másodfokon is elutasították. Lajcsinak nem volt más választása, börtönbe kellett vonulnia.

bv lajcsika Lajcsi máris elhagyta a baracskai börtönt...

Ott azonnal a gyengélkedőre került, és keddig ott is volt, de átszállították Berettyóújfalura. Szabadulásnak ugyan nem lehet nevezni, ugyanis a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába jutott csak.

- Hirdetés -
lajcsika bv Lajcsi máris elhagyta a baracskai börtönt...

– Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé – nyilatkozta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, Lajcsi jogi képviselője..

kep 2023 05 04 053646272 Lajcsi máris elhagyta a baracskai börtönt...

Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni.

Az ügyvéd szerint nagyon korrektül bánnak a trombitással a börtönben. Senki sem kivételezik vele, nincsenek kiváltságai, de bántani sem bántja senki.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!