A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

- Hirdetés -

Mi emberek alapvetően félünk a haláltól, hiszen fogalmunk sincs arról, mi vár ránk a túlvilágon vagy egyáltalán létezik-e egy másik világ azt követően, hogy lelkünk elhagyja testünket. Lehetetlen felkészülni rá, hiszen nem tudjuk, mikor jön el a mi utolsó óránk.

Az Egyesült Államokban élő, 36 éves Jade viszont tanulságos tapasztalatot szerzett. A nő szíve három percre megállt, ráadásul történt ez egy olyan mindennapi tevékenységtől, amit tulajdonképpen mindannyian csinálunk.

Amikor elérkezik a nyár, élvezzük a napsütést, a szabadtéren töltött időt, a magas hőmérséklet azonban akár életveszélyes is lehet. Az amerikai nő napszúrást kapott, aminek következtében elájult és meghalt.

„A napszúrás három percre kioltotta az életem, három percig halott voltam.”

Forró nyári nap volt, Jade a barátai társaságában élvezte a szabadságot szülővárosában, Green Bayben.

„Minden nagyon rövid időn belül történt, nem tartott sokáig, mégis úgy éreztem, mintha egy tonna tégla hullott volna rám.”

A nő és barátai a teraszon ejtőztek, de Jade egy idő kezdte rosszul érezni magát. A hőmérő harminchét fokot mutatott árnyékban.

Meglátogattam egy barátomat és kimentünk cigizni – ez nagy hiba volt. Amint leültem a piknikasztalhoz, úgy éreztem, hogy a fejem egyre nagyobb, a testem pedig zsugorodni kezd.”

- Hirdetés -

Ahogy Jade elkezdte gyengének érezni magát, bement a házba és lerogyott a kanapéra. Szédült, hányingere volt és kiszáradt a szája, tünetei a hőguta egyértelmű árulkodó jelei voltak.

„A kanapén fekve leesett a fejem és furcsa hangokat kezdtem kiadni”.

A fiatal nő életében ez volt az a pillanat, amikor beletörődött a halálba, érezte, innen már nincs menekvés.

Hirtelen minden elsötétült és ez volt az a pillanat, amikor tudtam, hogy meg fogok halni.”

Szerencséjére barátai gyorsan reagáltak, mentőt hívtak, akik hamarosan a helyszínre érkeztek és kórházba szállították a nőt, majd ott újra is kellett éleszteni őt. Jade-nél szívritmuszavar lépett fel, ami súlyos remegéssel és ájulással is járhat.

- Hirdetés -

Jade miután magához tért elmondta, három perces halála során semmi mást nem látott, mint nagy feketéséget. Sokan fehér fényről, nyugalomról mesélnek, de a fiatal nő ennek ellenkezőjét tapasztalta. Azóta viszont megmagyarázhatatlan anomáliáknak a részese, emiatt pedig elkezdett hinni a túlvilág létezésében is.

„Általában az órák leállnak, amint a csuklómra teszem azokat. A párologtatók kikapcsolnak, ha az akkumulátor megtelt. Volt néhány olyan helyzetem is, amikor ijesztő hangokat hallottam. Láttam olyan dolgokat, amik nincsenek ott. Néha suttogás és ködös alakok alakok is megjelentek előttem.”

A tizenkét évvel ezelőtt történtek megtanították Jade-et arra, hogy nem kell félnie a haláltól.

„Mindig is nagyon féltem a haláltól, de a 2011-es események után ez a félelem megszűnt. Tudom, hogy ha eljön az én időm, nem fogok félni. Megtanultam, hogy az amitől félünk, az nem is olyan ijesztő.”

Ti mit gondoltok?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!