Egy 38 éves nőt megharapott a hörcsöge. A nő belehalt…

- Hirdetés -

Egy 38 éves nő nem sokkal azután halt meg, hogy megharapta a hörcsög. Bár sikerült elérnie a kórházat, az orvosok nem tudták megmenteni.

horcsog Egy 38 éves nőt megharapott a hörcsöge. A nő belehalt...

A tragikus esemény október 11-én, pénteken történt Villarreal városában, Spanyolország keleti partján, Valenciától északra. A spanyol „Mediterraneo” újság szerint egy 38 éves nő a sürgősségi osztályra sietett, miután megharapta egy hörcsög, amely a család háziállata volt.

Két gyermeke kísérte, tizenhét és tizenegy évesek. Sajnos a nő elájult, mielőtt elérte a kórházat. Annak ellenére, hogy az orvosi személyzet azonnal megpróbálta újraéleszteni, nem tudták megmenteni.

- Hirdetés -

Jelenleg is vizsgálják az esetet. A boncolás eredményei fényt deríthetnek a halál okára, bár Spanyolországban az ilyen jelentéseket általában nem teszik közzé.

kep 2024 10 17 112452383 Egy 38 éves nőt megharapott a hörcsöge. A nő belehalt...

Az ilyen események, bár rendkívül ritkák, emlékeztetnek arra, hogy a hörcsögharapás súlyos egészségügyi következményekkel járhat. A rágcsálók olyan betegségeket továbbíthatnak, mint a veszettség vagy a bakteriális fertőzések, bár ez nagyon ritkán fordul elő.

A szakértők azt javasolják, hogy állati harapás esetén a sebet alaposan le kell mosni a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében. A múltban előfordultak olyan esetek is, amikor az állatok megharapása után súlyos allergiás reakciókat szenvedtek, ami légzési nehézségként nyilvánult meg. Ebben az esetben anafilaxiás sokk fordulhatott elő, de még nincsen végleges diagnózis.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!