Az idős oroszlánpár örökre lehunyta szemét – Együtt altatták el őket

Megosztás

- Hirdetés -
elvalaszthatatlan oroszlanpar Az idős oroszlánpár örökre lehunyta szemét - Együtt altatták el őket

A Los Angeles-i állatkertben együtt altatták el a két elválaszthatatlan oroszlánt. A pár tagjai huszonegy évesek voltak és az elmúlt hat évet együtt töltötték. Idős korukra tekintettel és életminőségüket romboló betegségeik miatt szükségessé vált az altatás. Az oroszlánok Hubert és Kalisa névre hallgattak és immáron hat esztendeje szinte egy percig sem voltak külön. Rendkívül szoros kötelék alakult ki közöttük, ez pedig az állatkert látogatói számára is teljesen egyértelmű volt.

jeremy avery hht33raqhi8 unsplash 1 Az idős oroszlánpár örökre lehunyta szemét - Együtt altatták el őket

A hím oroszlán, Hubert 1999. február 7-én látta meg a napvilágot a chicagói Lincoln Park állatkertben. Kalisa nagyjából másfél hónappal korábban, 1998. december 26-án született az Oklahoma City állatkertben. De, mindketten csak 2014-ben kerültek át Los Angelesbe, ahol együtt folytatták életüket. Egymás hűséges társai lettek és elválaszthatatlanok voltak. A pár jóval tovább élt, mint az átlagos, fogságban tartott oroszlánok. Hubert legalább tíz oroszlánkölyköt nemzett, de Kalisával nem adtak életet közös utódoknak.

3 10 Az idős oroszlánpár örökre lehunyta szemét - Együtt altatták el őket

Rendkívül szívszorító…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!