Egy anyamacska, aki kórházba vitte beteg kölykét – A fotók futótűzként terjedtek a neten

- Hirdetés -

Többször hangsúlyoztuk már, hogy az állatok valamivel jobbak, mint az emberek pusztán azért, mert ők nem vezetik meg egymást, hanem szín tiszta érzelmeket mutatnak egymás felé. Míg mi emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK) ott verik át egymást ahol tudják, ott húzunk hasznot a másikból, ahol nem szégyellnek. Ezzel szemben az állatok világában minden sokkal egyszerűbben megy. Ott nem kell taktikázni, nem kell hazudni egymásnak, csak élvezni az együtt töltött boldog perceket. Persze vannak állatok, melyek természetüknél fogva úgy vannak kódolva, hogy újdonsült jövevényüket elfogyasszák, vagy kilökjék a fészekből, kitagadják a falkából, családból, ám az anyai ösztönök nagyon-nagyon erősek minden állatnál. Vegyük példának a cikkünkben szereplő anyamacskát, aki azonnal cselekedett mikor rájött, hogy kölykével valami nincs rendben. A különös eset a törökországi Isztambulban történt egy kórházban. Az ott dolgozó ápolók és orvosok arra kapták fel a fejüket, hogy egy anyamacska szájában a kölykével sétál a folyosón.

Az esetről képek is készültek, amik nagyon hamar felkerültek az internetre.

Az anyamacsek pontosan úgy tett, ahogy egy ember tett volna gyermekével, mikor beteg. Fogta magát és mikor észlelte, hogy csemetéje nem úgy viselkedik és reagál dolgokra, ahogy kellett volna, azonnal fogta és besétált vele a kórházba. Mivel a pici már az ételt sem fogadta el anyjától így nem tudott mást tenni, mint cselekedni.

- Hirdetés -

A különleges esetet egy Merve Ozcan nevű Twitter felhasználó osztotta meg saját oldalán, aki abban a pillanatban pont a kórházban tartózkodott és nem akart hinni a szemének, hogy ilyen valóban létezik. Soha ilyenhez hasonló esettel sem találkozott élete során ezért is lepte meg annyira a dolog. Nem is kell ennél nagyobb bizonyíték, hogy az állatok is ugyanolyan érzelmekkel rendelkeznek, mint az emberek, illetve, hogy az anyai ösztön mindent felülmúl.

A mama cica letette kölykét az ápolók és orvosok elé, és türelmesen várta míg megvizsgálják. A szakemberek egyből megvizsgálták, mi lehet a csemete baja, ám míg ők a vizsgálóban tevékenykedtek, addig anyucit sem hagyták étel nélkül. Mivel kóbor macska, ezért nem volt kérdés, hogy nem jut elegendő ételhez a nap folyamán, így természetesen megetették őt.

Szülőként egy tapodtat sem mozdult a vizsgáló bejárata elől, türelmesen várt míg ki nem hozták kölykét. A kicsi csak egy minimális ellátásban részesült, ám a kórház alkalmazottai értesítették a közeli állatorvosi rendelőt, hogy megfelelő kezelést kapjanak és talán családra is leljenek.

- Hirdetés -

A macskákról készült képek futótűzként terjedtek el az interneten, Twitteren például már több százezren osztották meg.

Na mit szólsz? Milyen anyai ösztöne van ennek az anya cicának?!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!