Belépés a Freemail fiókunkba

A Freemail fiókunkba a https://freemail.hu címen elérhető oldalon tudunk bejelentkezni a jelenleg bal oldalon található boxban: írjuk be a regisztrációkor megadott felhasználónevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a „Belépés” feliratú gombra. Ha minden adatot jól adtunk meg, akkor ezután betölt a saját postafiókunk.

A „Maradjon bejelentkezve” mező bepipálásával a rendszer megjegyzi a belépéshez szükséges adatokat, így legközelebb nem kell azokat beírni. Ügyeljünk arra, hogy ezt csak saját használatú számítógépen engedélyezzük, ellenkező esetben más is könnyen hozzáférhet a postafiókunkhoz.

Így néz ki a Freemail bejelentkezési ablaka

Nem kell mást tenned mint a Freemail oldalán beírod a Felhasználónevedet és a Jelszavadat majd rákattintasz a Belépés gombra

freemail bejelentkezes belepes Freemail.hu bejelentkezés, belépés

Problémád akadt a bejelentkezés során?

Ha nem sikerült bejelentkeznünk akkor sem kell pánikba esni, a leggyakrabban csupán az okozza a hibát, hogy tévesen adtuk meg a jelszavunkat vagy a felhasználónevünket, erre fel is hívja a figyelmünket a rendszer.

freemail bejelentkezes belepes hibas felhasznalonev jelszo Freemail.hu bejelentkezés, belépés

Ezt fogod látni ha hibásan adtad meg az adataidat

Ha nem sikerült bejelentkezned akkor valószínűleg rosszul adtad meg a felhasználónevedet vagy a jelszavadat...

Mit tegyek ha nem sikerűlt bejelentkeznem?

Ha nem sikerült belépnünk, akkor próbálkozzunk meg újra a belépéssel, figyeljünk oda a megadott, begépelt adatokra különösen a kis és nagybetűk megfelelő használatára. Ellenőrizzük, a Caps Lock billentyű állapotát, ha a billentyűzetünkön nincsen visszajelző gomb akkor kezdjünk el olyan helyen gépelni, ahol azonnal megláthatjuk amit írunk. Például a böngésző címsora, vagy a felhasználónév mező vagy akár egy Jegyzettömb. Előfordulhat, hogy nem az aktuális jelszavunkat adtuk meg vagy éppen a rendszerrel van probléma. Ilyenkor használjuk a jelszó visszaállítására szolgáló funkciót.

Elfelejtetted a jelszavadat?

A belépési gomb alatt találhatjuk meg az „Elfelejtett jelszó” gombot amit akkor kell használnunk ha elfelejtettük a jelszavunkat. Ilyenkor a megadott biztonsági kérdésre kell válaszolnunk vagy a megadott alternatív e-mail címünkre kapjuk meg az utasításokat, amelyek segítségével új jelszót állíthatunk be, majd azzal már könnyedén beléphetünk.

Amennyiben sem a biztonsági kérdése nem tudjuk a választ (vagy nincs is biztonsági kérdésünk) sem pedig nem rendelkezünk alternatív email címmel, akkor sajnos nincs lehetőség jelszavunk visszaállítására. Mindig kellő odafigyeléssel válasszuk meg jelszavunkat és vigyázzunk annak megőrzésére különben kellemetlen szituációban találhatjuk magunkat.

Freemail Jelszó-emlékeztető

Ha elfelejtetted a jelszavadat akkor a Jelszó-emlékeztető segíthet bejutni a postafiókodba.

freemail bejelentkezes belepes jelszoemlekezteto Freemail.hu bejelentkezés, belépés

Jelszóemlékezetető beállítása

Alternatív email címet és az emlékeztető kérdést is bármikor megadhatjuk, nemcsak a regisztrációkor van erre lehetőség. Lépjünk be Freemailes postafiókunkba, majd kattintsunk a „Beállítások” majd ezen belül a „Jelszóemlékeztető” fülre. Itt lehetőségünk nyílik, hogy megadjuk vagy módosítsuk a jelszó emlékeztető kérdést/választ illetve a másodlagos email címet. A változtatások érvényesítéséhez szükségünk van még a felhasználónevünkre illetve a hozzá tartozó aktuális jelszóra is.

freemail bejelentkezes belepes jelszoemlekezteto beallitasa Freemail.hu bejelentkezés, belépés

Jelszó-emlékeztető beállítása

Ha elfelejtenéd jelenlegi jelszavad, kizárólag a beállított jelszóemlékeztető kérdés vagy alternatív email cím segítségével férhetsz újra postafiókodhoz, ezért javasoljuk, hogy állítsd be ezeket!