10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották

- Hirdetés -

Sokak szerint a hírnév egy nagyon jó dolog. De ezt nem mindenki látja így. Ez érthető is hisz ki szereti ha minden mozdulatát lesi a világsajtó. Íme 10 példa arra hogy nem mindenkinek ez az álma

  1. Skandar Keynes

Ha megnézed Keynes tinédzser képeit, eszedbe juthat Edmund Pevensie (a Narnia krónikáiból ). Azonban a színész teljesen leállt a filmezéssel.Skandar diplomát szerzett, és most parlamenti tanácsadóként dolgozik.

1 128 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották2.Jeremy Renner. A színész a filmezéssel is nagyon jó keresett de mégis azt mondja, hogy sokkal több pénzt keres házak építésében.Jeremy befejezi a befejezetlen lakóházakat,és építkezéseket, és nagyon jó pénzért értékesíti őket. Érdekes, hogy Renner  abban a házban él , ahol jelenleg dolgozik.

- Hirdetés -

2 125 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották3. Bradley Pierce. A Jumanji- fiú belefáradt. Ma Pierce sikeres csapos. Létrehozott egy alapítványt, amely segíti az embereket abban, hogy megtanulják a csapattársak művészetét.

3 123 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották4.Frankie Muniz 

Frankie még ma is nagyon fiatal.Most is sok ajánlatot kap de őt sokkal inkább érdekeli a sport.2006 óta a Muniz sportkocsit vezet és versenyeken vesz részt.

- Hirdetés -

4 120 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották5.Nikki Blonsky

A híres színésznő 10 évet töltött a színészetben. Bár sok rajongója volt, még mindig nem volt népszerű. Ezért fodrász, sminkes és kozmetikus lett.Ez Nikki fő bevételi forrásává vált.5 119 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották6.Tom Selleck

Tom Selleck, a bajuszos ember,  régen elhagyta a várost.Az egykori színész már 30 éve saját gazdaságában dolgozik. Úgy tűnik, nagyon elégedett azzal, amit csinál.

6 118 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották7.Chris Owen

- Hirdetés -

A színész, akinek az arca ismerős úgy döntött, hogy nem csak a színészi képességeire támaszkodik, és teljesen megváltoztatja a szakmáját.Pincér egy sushi étteremben  Kaliforniában. Owen azt mondja: „Az élet nem mindig az, amire számítunk.”

8 116 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották8.Ariana Richards

A lány, akit Lex Murphy szerepére választottak a  Jurassic Parkban, elég gyorsan befejezte pályafutását.Képzőművészeti végzettséggel és sikeres művész lett . Az egyik munkája Steven Spielberg irodájának falán lóg.

9 111 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották9.Danny Lloyd

 Danny Lloyd játszotta Danny Torrance szerepét az egyik legnagyobb horrorfilmben. Az döntés nagyon nehéz volt, és körülbelül 5000 gyerek közül választották ki.A hangos siker és hírnév ellenére Lloyd befejezte színészi pájafutását. Tizenöt éve dolgozik biológia professzorként az Elizabethtown Főiskolán.

10 106 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották10.Jack Gleeson

Miután Jack Gleeson világszerte népszerűvé vált úgy tűnt, hogy a színész előtt nagy jövő áll. De Jack máshogy döntött. Azt mondta, hogy többé nem akar reflektorfényben élni.

11 101 10 filmsztár akik a forgatás után nem a reflektorfényt választották

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!