10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

Megosztás

- Hirdetés -

Az énekesek, énekesnők munkájához nemcsak az tartozik, hogy elénekelnek egy nekik íródott vagy általuk megírt dalt, hanem, hogy ahhoz klipet is forgatnak, hogy a hallgató nagyjából tudja, miről is szól a dal. Ezekhez a klipekhez viszont komoly csapat verbuválódik össze, táncosok, vokalisták, sminkesek, jelmezesek és még sorolhatnánk azokat, akik részt vesznek ebben a feladatban. A romantikus vagy szenvedélyes hangvételű klipekbe általában kell valamilyen jóképű férfi vagy gyönyörű nő, aki még tovább emeli annak színvonalát. Az ilyen munkák során előfordul, hogy romantikus kapcsolat szövődik az előadó és a felkért illető között. Mostani posztunkban összeszedtük azokat a hírességeket, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket.

1, Shakira és Piqué

A híres sztárpárt az egész világon ismerik, viszont csak kevesen tudják, hogy akkor ismerkedtek meg, mikor a Waka, Waka szám készült. A videoklipben a focista is szerepelt és első látásra beleszeretett az énekesnőbe. Azóta két gyermekük született Sasha és Milan. A mai napig nagyon szeretik egymást.

- Hirdetés -
29028471 2226695 977aa3c8f90b71c8f5b94a1aaf6db8b7 wm 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

2, Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és jelenlegi partnere, Sam Asghari szintén egy videoklipnek köszönheti kapcsolatát. Mikor az énekesnő Slumber Party című számához forgatott videoklipet, akkor találkozott először Sammal. Spears odament a sráchoz, hogy bemutatkozzon neki. Mivel Sam meg akarta az énekesnőt nevettetni úgy tett, mintha nem tudná ki is valójában.

2 6 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

3, Joe Jonas és Camilla Belle

- Hirdetés -

Joe Jonas és Camilla Belle első látásra egymásba szerettek egy forgatáson, ahol együtt dolgoztak. A klipet a Lovebug című dalukhoz forgatták és már a kezdetektől fogva különös kapcsolatot éreztek egymás iránt. Igaz, hogy amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is a szerelmük, mivel csak egy évig voltak együtt.

1 8 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

4, Colson Baker és Megan Fox

Megan Fog és Machine Gun Kelly alias Colson Baker akkor melegedtek össze mikor Machine Bloody Valentine című dalához forgattak videoklipet. Fox már a legelején vonzónak tartotta Bakert, ám nem bonyolódott akkor még bele mert pont előtte mentek szét korábbi partnerével Austin Greennel. Egy idő után Fox mégis engedett a csábításnak és adott egy esélyt a négy évvel fiatalabb rappernek.

- Hirdetés -
Megan Fox and Machine Gun Kelly Instagram official 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

5, Justin Bieber és Jasmine Villegas

Tiniként Justin nagyon sok dalt adott ki. Az egyik dala során Jasmine Villegas énekesnővel dolgozott együtt, melyhez klip is készült. A két fiatal akkor melegedett jobban össze egymással. Egy ideig persze megpróbálták titokban tartani a kapcsolatukat de ez nem tartott sokáig. Hónapokkal később vállalták fel, hogy együtt vannak, de románcuk nem tartott valami sokáig, pár hónapon belül véget is ért.

4a6be85e5fd6fe374b1e8c432d778713 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

6, Penélope Cruz és Nacho Cano

Penélope Cruz és Nacho Cano képtelenek voltak elfelejteni azt a különleges kapcsolatot, ami az első találkozásukkor lángra kapott köztük. A két fiatal akkor találkozott egymással, mikor Nacho egyik dalához klipet készített. A spanyol származású színésznő akkor még nagyon fiatal volt de nem félt belevetni magát egy hosszútávú kapcsolatba. Szerelmük hat évig tartott.

nacho pe3 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

7, Enrique Iglesias és Anna Kournikova

Enrique Iglesias énekes és Anna Kournikova teniszezőnő 2001- ben találkozott először egymással, mikor az „Escape” című dalhoz csináltak videoklipet. A köztük lévő elsöprő kémia mindenki számára észrevehető volt és szerelmük odáig fajult, hogy most három csodás gyermeket nevelnek.

wenn30857 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

8, Maluma és Natalia Barulích

Maluma és Natalia Barulích a „Felices los 4” című dal klipjének forgatása során ismerkedett meg egymással, ahol érzékelhető volt, hogy köztük van valamilyen különleges szikra. Az akkor átélt csodás pillanatok olyannyira elmélyültek, hogy hivatalossá tették kapcsolatukat. Sajnos szerelmük nem tartott olyan sokáig, mint ahogy sokan hitték, mivel 2 év után úgy döntöttek, hogy külön mennek.

51 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

9, Chrissy Teigen és John Legend

John Legend 2006-ban ismerkedett meg Chrissy Teigennel, miközben a „Stereo” című dalának videoklipjét forgatta. Noha állítása szerint első találkozásuk nem volt szerelem első látásra, 2013 óta boldog házasságban élnek, és azóta született két csodás gyermekük. Teigen 2013-ban az „All of Me” című dalának klipjében is szerepelt.

giphy s 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

10, Jay Z és Beyoncé

Mielőtt a két zenész a „Crazy In Love” című dal klipjében feltűnt volna előtte szerepeltek a 2002-ben előadott „Bonnie and Clyde” dalának klipjében is. Ez a két alkalom annyira megpecsételte sorsukat, hogy 2008 óta boldog házasságban élnek. Lányuk, Blue Ivy 2012-ben született, ikreik, Rumi és Sir pedig 2017-ben láttak napvilágot.

sans titre 3 10 10 pár, akik egy videoklipnek köszönhetik szerelmüket

Ti tudtatok erről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!